Kingston KC600 512 GB 600 TL!

Ucuz etin yahnisi durumu oldu resmen😂 Neyseki sadece depolama amaçlı almıştım aciliyeti yoktu benim için, orjinal değilse iade ederiz gider, orjinalse zaten çok iyi fiyata almış olduk bakalım bugün yarın gelince bakarız.
 
Ürününüz gelsin, orijinalliğini teyit etme konusunda yardımcı oluruz. Pek ihtimal vermiyorum ama eğer değilse de iade edebilirsiniz zaten.

Bugün olmasa da yarın kesinlikle elime ulaşacak, ürünü açarken video veya fotoğraf alır sisteme taktığım zaman da gerekli yerlere bakar buraya atarım hep birlikte anlarız orijinal mi değil mi diye.
 
Ürünün orijinal olduğuna dair bilgi aldığını söyleyen kişi @mcalimlier, ben konunun takipçisiyim. Sanıyorum ürünler gelmeden kesin bir kanıya varılamayacak, şu aşamada @alp15eren'in sorduğu soruya(ürün geldiğinde orijinalliği nasıl anlaşılır?) cevap verebilmek daha önemli.

Ürünün orijinal olduğunu söyleyen ve beyan eden firmalarla ilgili bilgi paylaşan kişiyim. Ürünü satan veya pazarlayan kişi değilim. Ayrıca firmalara ulaştıkça aldığım bilgileri paylaşamaya da devam edeceğim.
 
2020'de Amazon'dan almıştım ve 11 ay kadar sonra durduk yere arızalanınca iade ettim.

 
Orijinal / sahte karşılaştırma videosu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayalet ve Renk Değiştirme Teknolojisi maalesef her ürününde yok. Seri numarasından belki anlaşılabilir ama onun kontrolünü sağlayacak modülü Kingston içerisinde göremedim. İçerisini açınca net anlaşılıyor ama :)
 
Sanırsam ürün dağıtıma çıktı gün içinde gelir ise eğer buraya geri dönüşleri sağlarım.

1670497773580.png
 
Tabii ki en sağlıklısı ürünü test etmek ve içindeki kontrolcü ve dram bilgilerine çeşitli yazılımlar ile ulaşmak. Eğer bu parçalar orijinal ise zaten sorun yok ama daha alt segment bileşenlere sahipse ürün orijinal değildir demek bu. Şu veya bu satıcı olarak belirtmek istemedim kimseyi gaflet altında bırakmak doğru olmaz. Ben konuya atılan linkedin hesabındaki Çin'li satıcı için dedim. Zaten dolandırma kısmı onlarda yok kendileri açıkça herkese açık şekilde numara paylaştı ve ürünle ilgili orijinallik konusunda net bilgi verdi. Alırken bunu bilerek almak lazım. Son olarak da şunu söylemek istiyorum, Türkiye'de veya başka yerde kim satarsa satsın aldığınız ürünü teyit edin. Olur da orijinal olmazsa iade edersiniz. Sizin için diyorum. Keza bazı satıcılar isteyerek bazıları da istemeden replika ürün satıyor. İyi forumlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı