Amazon.com.tr bu SSD'yi satın almak istiyorum hem bütçeme de uygun kendi paramı biriktirip alacağım bunun yerine alınabilecek veya bu ürünün eksisi var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör:
Neye dayanarak böyle dedin?Piyasadaki en dandik M.2'lerdendir.
Bunu alın.
Neye dayanarak böyle dedin?
Valla ben alırken hiç araştırmadım 8 9 aydır kullanıyorum NV2Yi bir sıkıntı, yavaşlama görmedim hala sağlık %100'de. Kioxia g2 de var bende 3. aydan %99a geldi.Buna.![]()
Kişisel deneyime göre bileşen önerilmez. Sağlığın pek bir önemi yok, hatta Exceria'larda neredeyse hiç yok. Çünkü belli bir yazma sayısına mukabil olarak sağlık düşüyor. Bir sürü varyantı var NV2'nin ama en iyi varyantı bile fiyatını hak etmiyor. En kötü varyantı ise hurda yığını. Diğeri de kötü kontrolcülü ama en azından NAND'ı iyi. Hiçbir türlü alınmaz.Valla ben alırken hiç araştırmadım 8 9 aydır kullanıyorum NV2'yi bir sıkıntı, yavaşlama görmedim hala sağlık %100'de. Kioxia g2 de var bende 3. aydan %99a geldi.
Zaten bu fiyata g2 varken alınmaz. G2'nin stoğu yokken başka alınacak bir şey görmedim ama ben 2k civarına .Kişisel deneyime göre bileşen önerilmez. Sağlığın pek bir önemi yok, hatta Exceria'larda neredeyse hiç yok. Çünkü belli bir yazma sayısına mukabil olarak sağlık düşüyor. Bir sürü varyantı var NV2'nin ama en iyi varyantı bile fiyatını hak etmiyor. En kötü varyantı ise hurda yığını. Diğeri de kötü kontrolcülü ama en azından NAND'ı iyi. Hiçbir türlü alınmaz.
![]()
MLD 1TB M500 NVMe Gen4 Okuma 7000MB-Yazma 4700MB M.2 SSD (MLD22M500P21-1000)
MLD 1TB M500 NVMe Gen4 Okuma 7000MB-Yazma 4700MB M.2 SSD (MLD22M500P21-1000) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.