Kingston NV2 NVMe 1000G SSD alınır mı?

Wonnick

Hectopat
Daha fazla  
Amazon.com.tr bu SSD'yi satın almak istiyorum hem bütçeme de uygun kendi paramı biriktirip alacağım bunun yerine alınabilecek veya bu ürünün eksisi var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada Dram olması sebebiyle Kioxia daha iyi bir seçenek. Nays ile alınırsa 200tl cashback verir.

Buna.
Valla ben alırken hiç araştırmadım 8 9 aydır kullanıyorum NV2Yi bir sıkıntı, yavaşlama görmedim hala sağlık %100'de. Kioxia g2 de var bende 3. aydan %99a geldi.

Valla ben alırken hiç araştırmadım 8 9 aydır kullanıyorum NV2'yi bir sıkıntı, yavaşlama görmedim hala sağlık %100'de. Kioxia g2 de var bende 3. aydan %99a geldi.
Kişisel deneyime göre bileşen önerilmez. Sağlığın pek bir önemi yok, hatta Exceria'larda neredeyse hiç yok. Çünkü belli bir yazma sayısına mukabil olarak sağlık düşüyor. Bir sürü varyantı var NV2'nin ama en iyi varyantı bile fiyatını hak etmiyor. En kötü varyantı ise hurda yığını. Diğeri de kötü kontrolcülü ama en azından NAND'ı iyi. Hiçbir türlü alınmaz.

Kişisel deneyime göre bileşen önerilmez. Sağlığın pek bir önemi yok, hatta Exceria'larda neredeyse hiç yok. Çünkü belli bir yazma sayısına mukabil olarak sağlık düşüyor. Bir sürü varyantı var NV2'nin ama en iyi varyantı bile fiyatını hak etmiyor. En kötü varyantı ise hurda yığını. Diğeri de kötü kontrolcülü ama en azından NAND'ı iyi. Hiçbir türlü alınmaz.
Zaten bu fiyata g2 varken alınmaz. G2'nin stoğu yokken başka alınacak bir şey görmedim ama ben 2k civarına .

Alınmaması gereken bir model.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı