Kingston Renegade 1 TB SSD vs Kingston KC3000 1 TB SSD

MDAkif

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.

Bu iki ürün arasında kaldım. Aslında çok benzer arasında kalınacak bir şey yok ama kronik sorun gibi problemleri olanı almak istemediğim için görüşlerinizi almak istedim.
Şimdiden teşekkür ederim.

Renegade de mavi ekran hatası alanlar varmış kullananıyor musunuz bilmiyorum ama gerçi biraz şans işi herhalde.
Ben KC3000 kullanıyorum. Forumda bir dolu insana Renegade aldırdım. Böyle bir dönüş rastlamadım. O mavi ekran hatasının sebebine iyi bakmak gerekir.

Aslında ben de aldım. Değişime gönderdim tekrar aynı sorun oldu iade edeceğim. Minidump dosyası oluşmuyor. %0 da kalıyor mavi ekran ve baştan başlıyor. Denemediğim şey kalmadı laptopu söküp takmaktan garantisi gidecek artık. İtopya'dan almıştım. Şimdi İncehesap'tan alayım diyordum aynısını ama fikrim değişiyor. Bir daha aynı sorunu yaşamak istemiyorum.

Ben KC3000 kullanıyorum. Forumda bir dolu insana Renegade aldırdım. Böyle bir dönüş rastlamadım. O mavi ekran hatasının sebebine iyi bakmak gerekir.
Aslında ben de aldım. Değişime gönderdim tekrar aynı sorun oldu iade edeceğim. Minidump dosyası oluşmuyor. %0 da kalıyor mavi ekran ve baştan başlıyor. Denemediğim şey kalmadı laptopu söküp takmaktan garantisi gidecek artık. İtopya'dan almıştım. Şimdi İncehesap'tan alayım diyordum aynısını ama fikrim değişiyor. Bir daha aynı sorunu yaşamak istemiyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı