Çok kötü gelmiş maalesef. SMI2258XT var, yapacak pek bir şey yok.
Çok kötü gelmiş maalesef. SMI2258XT var, yapacak pek bir şey yok.
Gördüğüm en kötü A400 bu olabilir. Geçmiş olsun. Siz yine de işletim sistemi de yüklü olsa tüm dosyalarınızı yedekleyip secure erase gerçekleştirebilirsiniz. O işlem sonrasında ilk aldığınız hızlara ulaşırsınız. Youtube'dan da videolarını izleyebilirsiniz.
Adata, Crucial, HP, James Donkey gibi markalar da bazı modellerinde kullanıyor ama kalitesiz bir kontrolcü.Kontrolcüyü aratınca Kingston dışında adını sanını duymadığım markalar gördüm. Neyse, yapacak bir şey yok. Belki yeni bir SSD alır ve bunu hızlı çalışmasını istediğim oyunlar için ya da 16 yaşındaki dizüstü bilgisayara aktarırım.
CS:GO indirirken ara ara sistem baya yavaşladı, hızı ortalama bir HDD kadar oldu. Neyse, başa gelen çekilir. En azından bilgilenmiş oldum, teşekkür ederim.Adata, Crucial, HP, James Donkey gibi markalar da bazı modellerinde kullanıyor ama kalitesiz bir kontrolcü.
Hocam secure erase konusunu da unutmayın. Diski boşaltıp ara ara uygulamakta fsyda var.CS:GO indirirken ara ara sistem baya yavaşladı, hızı ortalama bir HDD kadar oldu. Neyse, başa gelen çekilir. En azından bilgilenmiş oldum, teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.