Kinguin'den alışveriş yapılır mı?

@Burkil06 Attığın site güvenli mi?

Hocam ben steambazaar diye bir satıcı vardı oradan 5 oyun almıştı tanıdığım. Sorunsuz geldi. Yüksek puanlı satıcılardan alın. Hesapta sorun çıkarsa değişim yapıyorlar.

@Burkil06 Teşekkürler. FurkanMarket var 94 puanı var güvenilir herhalde. Bilgin var mı?

@CS Relboron
Sorun yaşatmaz, fakat güvenilir olayı biraz farklı, zaten illegal bir konuda satış yapıyorlar, alacağınız ürünün açıklamalarını iyi okuyun ne konuda garanti veriyorlar ya da iade-değişim yapıyorlar onu göz önünde bulundurun.

@CS Relboron
ÜRÜN HAKKINDA BİLGİ

Ürünü satın aldıktan sonra mesajlaşma sistemi üzerinden listemizden seçtiğiniz oyunu bize belirtiniz.
Teslim edilen hesaplarda şansınıza bağlı olarak ekstra oyunlar çıkabilmektedir.
Hesaplar mağazamıza ait hesaplardır. Kesinlikle ortalıkta dolaşan hesaplar değildir.
Hesapların kullanıcı adları veya şifreleri mağaza adımızla başlar.
Hesaplar offline ve kariyer modlarını destekler. Online kullanım için herhangi bir garanti sunmuyoruz.
Neden Furkan Marketi Tercih Etmelisin?

Hesaplar mağazamıza ait olduğu için bilgisayarınız zarar görmez. Ortalıkta dolaşan hesaplardan
oyun indirerek binlerce liralık bilgisayarınızı riske atmayın! Fiyatları sizler için minimumda tuttuk!
Binlerce liralık oyunları çok cüzi fiyatlara sizler için satıyoruz.
Yüksek işlem hacmi ve yüksek memnuniyet oranı ile sizler için hizmete hazırız.
Ek Bilgiler!

Denuvo koruması içeren oyunlar için birçok oyunda birden fazla hesabımız mevcut
olduğu için Denuvo hatası ile karşılaşmazsınız.
Satın alacağınız hesaplar mağazamıza ait hesaplar olduğu için hesaplara
erişiminizi kaybetmezsiniz. Herhangi bir sorunda garantilidir.

Şöyle yazıyor.

@Burkil06 TC ve telefon numarası istiyor ya. Tiriniti de öyle bir şey yok hiç.
Hocam aldınız mı? Bu arada TCKN dolandırılmanın önüne geçilmek için diye denmişti bana. Bir sorun yaşamamıştım.

Rastgele bir şeyler gir en kötü.

@BERWAR hocam şimdi baktım fatura içinmiş. Kimsenin bir sorun yaşadığını görmedim. Sipariş numaranızı sonsuza dek saklayın. Arada bir şifre değiştirebiliyorlar.

Key olarak almanızı tavsiye ederim. Zaten steam üzerinden aldığınızda da EA App uygulaması isteyecek. En uygun bulduğum fiyat EA Sports FC 24 EA APP indirim kodu olarak da GGD13 kullanabilirsiniz.
Tercihiniz kinguinden hesap almaksa o hesapların kişiye özel olma zorunluluğu var. Yani paylaşımlı hesap değil bir tek size ait olacak. Bu nedenle tüm bilgilerini değiştirebilirsiniz. Değiştiremediğiniz takdirde hatalı bildirerek iade yada değişim alabiliyorsunuz.

Not: Bu şekilde satın alacağınız farklı oyunlar için Steam aile paylaşımı kullanabilirsiniz. https://store.steampowered.com/account/familymanagement

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…