Bu M2 nin ısındığına dair şeyler okudum bir testin sonunda sürekli yazma veya okuma yaptığında en sıcak noktası termal kamera ile ölçüldüğünde 105 dereceye ulaşıyor bu sırada üzerindeki sensörden aldığı veri 75 derece olarak gösteriyor olmasi lazım yine de herhangi bir hız düşüşü yaşamıyordu. Ben de 1TB M2 alacağım 2. slotum için fakat bu ürün rakiplerine kıyasla çok ısındığını araştırdığım için tercih etmiyorum. Benim kullanacağım slot ekran kartının altında kalıyor. Alacaklara araştırmalarını öneririm çünkü soğutucu blok en ucuz 150TL civarı bunu da hesap ettiğinizde WD SN570, Kingston Nv2 gibi alternatiflerle hemen hemen aynı fıyata geliyor tercih sizin görüşlerinizi bekliyorum kimseyi yanıltmak istemem iyi alışverişleriniz olur umarım.
Bahsi geçen testi de paylaşıyorum tam değerleri ve tüm incelemeyi okuyabilirsiniz.
The Kioxia Exceria is the new price/performance king in our SSD reviews. This Phison E12-based drive is priced at just 9 cents per GB, yet offers performance besting most value solid-state drives. This is the drive you want if money is tight.