Kioxia Exceria 240 GB SSD alınır mı?

Bütçe
260

Yalnız Göksu

Decapat
Katılım
30 Aralık 2018
Mesajlar
367
Çözümler
1
Yer
Ev
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1605643415471.png


Bu SSD alınır mı? Sorunu var mıdır? Başka SSD önerir misiniz?
 
Kronik sorunlu bir SSD, almayın.

 
Bakıyorum b-brandçiler basmış burayı, üç kuruşluk ürünlerinizi atmayın buraya. Kioxia yani eski Toshiba alayınız cebinizden çıkarır. Daha teknolojiyi bilmeden hazır component alıp Çin'in saçma yerlerinde fabrikalardan çıkan ve daha TC'de adam akıllı servisi olmayan markalardan almayın. Şak diye alıp değişim yapan bir şirket, varsayalım kronik sorunlu. O zaman niye 5 sene garanti veriyor, açıklayın hadi botlar :)
 
@muhammed_05 SSD'ler hakkında gram bilgin olmadığına eminim. Para verdiğin ürünü övmek için kırk takla atıyorsun ama söyleyeyim Toshiba ve Kioxia berbat SSD üreticileridir. NAND yongaları üretiminde sıkıntısız olsalar da SSD seviye listelerinde bir tane bile ürünleri orta seviyeye dahi girememiş markalar. Patriot ve Apacer ile ilgili şikayet çok az. Ama aç bir bak Toshiba ve Kioxia ile sorun yaşayan on binlerce insan var. Bu kadar insan sorun yaşıyorsa demek ki bu Toshiba ve Kioxia'nın ürettiği ürünler leş ötesi. Kötüye kötü demeyin bilin artık.
Al bak bir tane bile Kioxia veya Toshiba ürünü Tier D'nin üzerine çıkamamış. Yurt dışında bile "Garbage" yani çöp olarak nitelendiriyor bu TR200 ve Exceria.
Yani kısaca lütfen araştırıp yazın şuraya. İstediği kadar köklü firma olsun adamlar berbat ürünler üretiyorlar. Kötüye kötü demeyi bilin be artık!
 
Bakıyorum b-brandçiler basmış burayı, üç kuruşluk ürünlerinizi atmayın buraya. Kioxia yani eski Toshiba alayınız cebinizden çıkarır. Daha teknolojiyi bilmeden hazır component alıp Çin'in saçma yerlerinde fabrikalardan çıkan ve daha T.C.'de adam akıllı servisi olmayan markalardan almayın. Şak diye alıp değişim yapan bir şirket, varsayalım kronik sorunlu. O zaman niye 5 sene garanti veriyor, açıklayın hadi botlar :)

@muhammed_05 SSD'ler hakkında gram bilgin olmadığına eminim. Para verdiğin ürünü övmek için kırk takla atıyorsun ama söyleyeyim Toshiba ve Kioxia berbat SSD üreticileridir. NAND yongaları üretiminde sıkıntısız olsalar da SSD seviye listelerinde bir tane bile ürünleri orta seviyeye dahi girememiş markalar. Patriot ve apacer ile ilgili şikayet çok az. Ama aç bir bak Toshiba ve Kioxia ile sorun yaşayan on binlerce insan var. Bu kadar insan sorun yaşıyorsa demek ki bu Toshiba ve Kioxia'nın ürettiği ürünler leş ötesi. Kötüye kötü demeyin bilin artık.
Al bak bir tane bile Kioxia veya Toshiba ürünü tier D'nin üzerine çıkamamış. Yurt dışında bile "garbage" yani çöp olarak nitelendiriyor bu TR200 ve Exceria.
Yani kısaca lütfen araştırıp yazın şuraya. İstediği kadar köklü firma olsun adamlar berbat ürünler üretiyorlar. Kötüye kötü demeyi bilin be artık!

Arkadaş Kioxia fanı zaten öbür mesajlarından anlaşılıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı