K Kediiiisj Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 437 Makaleler 2 19 Nisan 2023 #1 kaizay dedi: Önemli fark yaratmaz ama daha yenisini almak daha iyidir diyelim. Exceria 1 TB ve Exceria G2 1 TB arasında kalırsanız g2'yi seçin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de aldım G2, dün incelemene baktım soğutucu almama gerek var mı ya? Zor bela aldım 0 olduk. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2023
kaizay dedi: Önemli fark yaratmaz ama daha yenisini almak daha iyidir diyelim. Exceria 1 TB ve Exceria G2 1 TB arasında kalırsanız g2'yi seçin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de aldım G2, dün incelemene baktım soğutucu almama gerek var mı ya? Zor bela aldım 0 olduk.
4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 19 Nisan 2023 #2 Sıcaklıklar tam yük altında 65 derece civarını geçiyorsa evet, alınmalı.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #3 Kediiiisj dedi: Hocam ben de aldım G2, dün incelemene baktım soğutucu almama gerek var mı ya? Zor bela aldım 0 olduk. Genişletmek için tıkla... Hocam alsanız daha iyi olur. Sıcaklıklar yükseklere ulaşmamalı. Dark DK-AC-M2SCRW M.2 SSD Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Dark DK-AC-M2SCRW M.2 SSD Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark DK-AC-M2SCRW M.2 SSD Soğutucu özelliklerini incele, 131,85 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Kediiiisj dedi: Hocam ben de aldım G2, dün incelemene baktım soğutucu almama gerek var mı ya? Zor bela aldım 0 olduk. Genişletmek için tıkla... Hocam alsanız daha iyi olur. Sıcaklıklar yükseklere ulaşmamalı. Dark DK-AC-M2SCRW M.2 SSD Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Dark DK-AC-M2SCRW M.2 SSD Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark DK-AC-M2SCRW M.2 SSD Soğutucu özelliklerini incele, 131,85 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com