Arkadaşlar 5.05.2022 zamanında hazır sistem aldım. İçinden çıkan SSD Kioxia Exceria. Bu SSD'diyi bugün kendi driverını kurup baktığımda, sağlığı 64 olmuş. Bu değer çok mu düşük? Garantiye yollayayım mı SSD'diyi ne dersiniz?
arkadaşlar 5.05.2022 zamanında hazır sistem aldım. İçinden çıkan SSD Kioxia Exceria. Bu SSD'diyi bugün kendi driverını kurup baktığımda, sağlığı 64 olmuş. Bu değer çok mu düşük? Garantiye yollayayım mı SSD'diyi ne dersiniz?
arkadaşlar 5.05.2022 zamanında hazır sistem aldım. İçinden çıkan SSD Kioxia Exceria. Bu SSD'diyi bugün kendi driverını kurup baktığımda, sağlığı 64 olmuş. Bu değer çok mu düşük? Garantiye yollayayım mı SSD'diyi ne dersiniz?
@the Prodigy Hocamın dediği gibi test yapıp değerleri bizimle paylaşın, SSD'nin ne durumda olduğuyla ilgili bilgi verelim. SSD'nin sağlığının düşmesi onun ömrünün azaldığının anlamına gelmez. İsterse yüzde 1 olsun hiçbir önemi yok. Sağlık sadece firmanın belirlediği TBW değerine kadar ne kadar dosya yüklerseniz onun oranında düşme yapıyor.