Kioxia Exceria M.2 SSD'nin sağlığının 64 olması iyi midir?

ananas_suyu

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Kıoxıa Excerıa
Anakart
Gigabyte B450M S2H
Arkadaşlar 5.05.2022 zamanında hazır sistem aldım. İçinden çıkan SSD Kioxia Exceria. Bu SSD'diyi bugün kendi driverını kurup baktığımda, sağlığı 64 olmuş. Bu değer çok mu düşük? Garantiye yollayayım mı SSD'diyi ne dersiniz?

arkadaşlar 5.05.2022 zamanında hazır sistem aldım. İçinden çıkan SSD Kioxia Exceria. Bu SSD'diyi bugün kendi driverını kurup baktığımda, sağlığı 64 olmuş. Bu değer çok mu düşük? Garantiye yollayayım mı SSD'diyi ne dersiniz?

1.5 sene geçmiş bence kötü 64'e düşmesi.

arkadaşlar 5.05.2022 zamanında hazır sistem aldım. İçinden çıkan SSD Kioxia Exceria. Bu SSD'diyi bugün kendi driverını kurup baktığımda, sağlığı 64 olmuş. Bu değer çok mu düşük? Garantiye yollayayım mı SSD'diyi ne dersiniz?

Kesin bir cevap vermem gerekirse senin kullanımına bağlı olarak SSD sağlığın o kadar azalır veya sabit kalır.

@the Prodigy Hocamın dediği gibi test yapıp değerleri bizimle paylaşın, SSD'nin ne durumda olduğuyla ilgili bilgi verelim. SSD'nin sağlığının düşmesi onun ömrünün azaldığının anlamına gelmez. İsterse yüzde 1 olsun hiçbir önemi yok. Sağlık sadece firmanın belirlediği TBW değerine kadar ne kadar dosya yüklerseniz onun oranında düşme yapıyor.

Sağlığın ne olduğunu, nasıl hesaplandığını bilmeyen koyunlar toplanmış konuya. Bir de olur olmadık her şeye beğenmedim atmışlar. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyrun

Görsel yüklenmiyor neden?

Site sorun yaşatıyor bu sıralar. Imgur'a yükleyip link olarak atabilirsin.

Buyurun.

Görsel yüklenmiyor neden?

%100 olunca görsel gelecek mini boyutta, öyle gözükünce at.

Sağlığın ne olduğunu, nasıl hesaplandığını bilmeyen koyunlar toplanmış konuya. Bir de olur olmadık her şeye beğenmedim atmışlar. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Site sorun yaşatıyor bu sıralar. Imgur'a yükleyip link olarak atabilirsin.

Beğenmedik kankam bir itirazın mı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
TueMI1y - Imgur.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı