engineer_146
Decapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar,
SSD almak istiyorum bu sebeple zamanında buradan konu da açmıştım. Seçenekleri sonunda 3'e indirebildim. Aklımda bazı soru işaretleri kaldı bu sebeple konu açıyorum hem onları sizlere sormak hem de hangi modeli önerirsiniz diye öğrenmek istiyorum.
Öncelikle ilk sorum şudur; 1TB ve 2TB modeller arasında kayda değer ısıl fark olur mu? Yoksa fark marka ve hıza göre mi değişiyor?
İkinci olarak ise aşağıdaki modellerden hangisini önerirsiniz?
Kriterlerimin en başında laptopta kullanacağım için ısıl performans geliyor. Sonrasında zaten kalite her zaman tercih sebebidir. Dell G15 5530'a alıyorum içerisinde SSD için dahili soğutucusu var onu kullanacağım yine de soğutma kısmı önemli.
Not = aşağıdaki bilgiler konusunda uyarı yaparsanız düzeltme yaparım.
SSD almak istiyorum bu sebeple zamanında buradan konu da açmıştım. Seçenekleri sonunda 3'e indirebildim. Aklımda bazı soru işaretleri kaldı bu sebeple konu açıyorum hem onları sizlere sormak hem de hangi modeli önerirsiniz diye öğrenmek istiyorum.
Öncelikle ilk sorum şudur; 1TB ve 2TB modeller arasında kayda değer ısıl fark olur mu? Yoksa fark marka ve hıza göre mi değişiyor?
İkinci olarak ise aşağıdaki modellerden hangisini önerirsiniz?
Kriterlerimin en başında laptopta kullanacağım için ısıl performans geliyor. Sonrasında zaten kalite her zaman tercih sebebidir. Dell G15 5530'a alıyorum içerisinde SSD için dahili soğutucusu var onu kullanacağım yine de soğutma kısmı önemli.
Not = aşağıdaki bilgiler konusunda uyarı yaparsanız düzeltme yaparım.
| Model | Hafıza | Okuma Hızı (MB/s) | Yazma Hızı (MB/s) | Fiyat (TL) | DRAM | Form Faktör | Bağlantı Türü |
| KIOXIA Exceria PRO | 1 TB | 7300 | 6400 | 3599 | VAR | M.2 2280 | PCIe 4.0 NVMe |
| Samsung 990 Pro | 1 TB | 7450 | 6900 | 4999 | VAR | M.2 2280 | PCIe 4.0 NVMe |
| Kingston Renegade SRNGS/1000G | 1 TB | 7300 | 6000 | 5105 | VAR | M.2 2280 | PCIe 4.0 NVMe |
Son düzenleyen: Moderatör: