Kioxia G2 için soğutucu uyar mı?

Uyumlu. Hiç soğutucu olmamasına göre evet, işe yarar. Ben onun yerine bunu tavsiye ederim, daha etkili:

Bütçe varsa 300 liraya bu da alınabilir:

Uyumlu. Hiç soğutucu olmamasına göre evet, işe yarar. Ben onun yerine bunu tavsiye ederim, daha etkili:

Bütçe varsa 300 liraya bu da alınabilir:

Yani ilk önerdiğiniz alabilirim ama bu kadar gerek var mı sizce? G2 boşta 50 geziyor yükte 60ları geçebiliyor. Gerek var derseniz ilk attığınızı alayım, iş görür derseniz Dark olan benim attığımı alayım.

70 dereceye yaklaşmadığı sürece soğutucuya gerek yok.

Daha serin çalışsın derseniz g2'de kendi kullandığım soğutucu var, bir arkadaşımıza da aldırdım konuya bakabilirsiniz.

@ALUU hocam Dark olan 89 TL değil, ondan minimum 2 tane alınıyormuş Hepsiburada'da. Diğer sitelerde de minimum 140 TL civarı zaten. 50-60 lira fark için onu alma boş ver. Lastiklerinde falan sorun yaşıyor kullanıcılar.

Marix'in attığını veya benim ilk attığımı tercih edebilirsin eğer alacaksan. Eğer SSD'de thermal throttle yaşamıyorsan almana gerek yok. 50-60 derecelerde sorun olmaz. Genellikle 70 derece üzerinde performans etkilenebiliyor.

Bu ürün 160 TL'ye geliyor. Ama söylediğiniz değerlere göre sorun yok gibi çünkü maksimum 60 65 falan görüyorum. Ama al faydasını görürsün fark yaratır derseniz alayım. Ne dersiniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240625_161633_com.pozitron.hepsiburada.png
    Screenshot_20240625_161633_com.pozitron.hepsiburada.png
    57,6 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Bu ürün 160 TL'ye geliyor. Ama söylediğiniz değerlere göre sorun yok gibi çünkü maksimum 60 65 falan görüyorum. Ama al faydasını görürsün fark yaratır derseniz alayım. Ne dersiniz?

Sorun yaratacak ısılar değil, ama 160TL bayağı iyi, alınabilir, faydası olur zararı olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı