Kioxia kBG40ZNV512g SSD'nin CrystalDiskInfo sonuçları nasıldır?

arifisik1

Femtopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Kioxia KBG40ZNV512G
Merhaba Kioxia kBG40ZNV512g SSD kullanıyorum CrystalDiskInfo testimde yazma hızım oldukça düşük çıkıyor. Laptop kullanıyorum. Aşağıya test sonucumu ekliyorum neden olabilir, ne yapmalıyım? Teşekkür ederim.

1742910895124.png

Cyristaldisk info ve hdd sentinel ile sağlık durumunu kontrol et. Arızalı veya sahte olabilir.
Hocam cevabınız için teşekkürler. CrystalDiskInfo'da sağlığı %82 çıkıyor. Laptopumun içinde gelen SSD bu. aldıktan 1 sene sonra oyunlarda takılı kalıp bilgisayar kapandığı için MSI servisine göndermiştim. SSD arızası olduğunu söylediler ve değiştirdiler. Sahte olduğunu sanmıyorum

Hocam cevabınız için teşekkürler. CrystalDiskInfo'da sağlığı %82 çıkıyor. Laptopumun içinde gelen SSD bu. aldıktan 1 sene sonra oyunlarda takılı kalıp bilgisayar kapandığı için MSI servisine göndermiştim. SSD arızası olduğunu söylediler ve değiştirdiler. Sahte olduğunu sanmıyorum
Üreticinin bu disk için verdiği Tbw değerine yani yazma ömrüne yaklaşmış olabilirsin. Sağ üstte programda görebilirsin ama tabi Twb değeri nedir onu öğrenmek lazım. En 50 gb boş yer bırakmaya çalış.
Olmazsa ve garantisi varsa gene değişim öneririm.

Üreticinin bu disk için verdiği Tbw değerine yani yazma ömrüne yaklaşmış olabilirsin. Sağ üstte programda görebilirsin ama tabi Twb değeri nedir onu öğrenmek lazım. En 50 gb boş yer bırakmaya çalış.
Olmazsa ve garantisi varsa gene değişim öneririm.
Tamamdır hocam 50gb boş yer bırakmaya çalışacağım. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım idare eder gibi duruyor. Garantisi olduğunu sanmıyorum çok oldu değişeli. Teşekkür ederim cevaplarınız için iyi günler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı