Hayır. Ödediğiniz ücretler ve imza işleri sizin adınıza olması gerekiyor. Çünkü bu hizmetleri açarken kira sözleşmesinin örneğini istiyorlar.Kira sözleşmesinde kiracı benim. Fakat ev arkadaşım önceden gidip elektrik, su vb. şeyleri açtıracak. Benim olmam gerekiyor mu? Gerekli belgeler ile kendisi de açtırabilir mi bunları?
Kefil olarak sözleşmede arkadaşımın ismi var yine de olmaz mı ?Hayır. Ödediğiniz ücretler ve imza işleri sizin adınıza olması gerekiyor. Çünkü bu hizmetleri açarken kira sözleşmesinin örneğini istiyorlar.
Kira sözleşmesinde kiracı benim. Fakat ev arkadaşım önceden gidip elektrik, su vb. şeyleri açtıracak. Benim olmam gerekiyor mu? Gerekli belgeler ile kendisi de açtırabilir mi bunları?
Hayır hocam sözleşme kiminse o açtırmak zorunda. Gidip noterde imza vekaleti verirseniz o zaman açtırabilir.Kefil olarak sözleşmede arkadaşımın ismi var yine de olmaz mı ?
Peki bunları e-devlet üzerinden yapabiliyor muyuz ? Veya hangi abonelikleri internetten gitmeden yapabilirim ?Hayır hocam sözleşme kiminse o açtırmak zorunda. Gidip noterde imza vekaleti verirseniz o zaman açtırabilir.
Hocam evde yaşayan birisi varsa online olarak internet bağlatabilirsiniz. Diğerleri için fizibilite raporu gerektiğinden dolayı orada bulunmanız gerekli.Peki bunları e-devlet üzerinden yapabiliyor muyuz ? Veya hangi abonelikleri internetten gitmeden yapabilirim ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.