Kiracı evden çıkmıyor

Sonunda derdimden anlayan bir sen çıktın kardeşim teşekkür ediyorum sana.

Kiralar çok artınca şuan ki kiradan 2-3-4 katı fazlasını istedin o da karşılayamayacağını söyledi dimi Önce sizin sonra da ülkedeki herkesi mağdur eden iktidarın canı cehenneme.
1500 demişler. Önceki kiradan sadece 500 fazla.

Kısaca sözleşmenin süresi dolmuş. Kendisi de sözleşmeyi bozmamış bu yüzden otomatik olarak yenilenmiş sözleşme istemesenizde. Kendi isteğiyle çıkmadığı sürece hiçbir hak iddia edemezsiniz hukuki olarak. Kendinizi de kiracıyı da yormayın.

Kendi bozmuş. Yazılı şekilde delil varsa çıkarır.

Sonunda derdimden anlayan bir sen çıktın kardeşim teşekkür ediyorum sana.

Rica ederim hocam umarım çözüme kavuşursunuz. Ek olarak polis çağırmayı denediniz mi bilmiyorum ama zaten onlar da pek topa girmiyorlar gelip ara bulmaya çalışıyorlar diyelim ama bunun gerçekleşme olasılığı da milyonda bir. En son çare göz korkutmaktan başka çare kalmıyor. Ben kışın biten sözleşme yerine çocuklarıyla kışın sokakta kalmasın diye yazın evi boşaltmasını talep ettim biraz da durumları kötüydü kiracının fakat mafya ayağına girdiğinde istenmedik olaylar yaşandı ve çıktı gitti.

Tamam o zaman tahliye davası açabilirsiniz. Ama ev kimin üstüne ise o açacak. Dava işine girmek istemiyorum demişsiniz ama davadan başka yol yok.

İhtar çektirin. 2, 3 ihtarda korkar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…