Kiracı evden çıkmıyor

Polis çağır durumu anlat zor da olsa polisler çıkartır. Çıkmazsa başı zaten belaya girer.
Tahliyesi için gerekli belge olmadan polis de bir şey yapamaz. Yaparsa haneye tecavüz olur. Ev sahibi ve polis suçlu olur.

9 yaşındaki çocuklar gibi polisin her şeye yetkisi olduğunu düşünmeyin.

Kiranı sorunsuz öderken ev sahibi sana gelip dese ki çıkacaksın evden sen ne yapardın?
Ben kirada oturuyorum ve kiradaki evin geliriyle kiramızın bir kısmını ödüyoruz. Sözleşme biterse beni kiradan çıkarabilir sırf paradan dolayı da değil. Ev onun kirayı almak hakkı. Hayır işi mi bu? Böyle bir piyasada 1000tlye kira olur mu? Belki gelen kira parasına ihtiyaçları var? Tek taraflı düşünmeyin.

@bursali kardeşim bu adam sözleşmeyi kendisi mi bitirdi? Yoksa bitirmedi mi? Bir karar ver ona göre konuşalım

Arkadaşım sözleşmenin zamanı geldiğinde adama gittik durumu anlattık. Adam sözleşmeyi bitirmek istedi ve bitirdi. Şimdi ortada resmi bir şey olmamasını fırsat bilerek kalıyor evimizde. 3 kuruş verdiği için mi haklı oluyor bu?

Anlamıyor musun sözleşme bitti diyorum. Bitirdik. 1.5 ay önce bitirdik adamla. Sözleşme ortadan kalkınca adam caydı işte gasp ediyor evimizi. 3 kuruş veriyor diye tanrı mı oldu bu herif en haklı o mu?

Derdini çok iyi anlıyorum açıkçası başa gelmedikten sonra da pek anlaşılmaz böyle şeyler buradakiler gibi tuzu kuru çocukların yaptığı saçma yorumlara bakma sen. Hiç tasvip etmem ama ben kendi kiracımı döve döve çıkartmıştım adam en son kendi evimden beni kovmuştu ve eve maddi zarar vermişti. Allah kolaylık versin.

Arkadaşım sözleşmenin zamanı geldiğinde adama gittik durumu anlattık. Adam sözleşmeyi bitirmek istedi ve bitirdi. Şimdi ortada resmi bir şey olmamasını fırsat bilerek kalıyor evimizde. 3 kuruş verdiği için mi haklı oluyor bu?
Yazılı şekilde ben bitirdim yazdıysa adamı çıkartabilirsin. Ama yazılı şekilde kanıt yoksa maalasef.

Eee nasıl olacak nasıl çıkar bu adam evden?
Mahkeme?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı