Kiralanan VDS sunucularda DDoS atan kişiler hakkında neler düşünüyorsunuz?

riverrulss

Centipat
Katılım
12 Ekim 2024
Mesajlar
387
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir kişi hosting firmasından VDS kiralamış. Bu kiraladığı VDS ile DDoS saldırısı yapmış ve firma ürününü haklı olarak kapatmış. Ancak, o kişi bunu haksız bulduysa demek ki, bunu herkese duyurmak istemiş.

Adını vermeden, oldukça kurumsal bir şirkette IT departmanında görev alıyorum. Türkiye'deki hosting firmalarından aldıkları VDS'ler ile sistemimize zarar veren insanlarla uğraşmaktan artık o kadar çok bıktım ki. Konuyu görene kadar hosting firmalarına karşı bu konuda oldukça sinirli olduğumu söyleyebilirim. Ancak, konuyu gördüğümde anladım ki problemli olan firmalar değil.

Yasa dışı bir şey yapıyorsun ve bunu sakınmadan platformlarda paylaşıyorsun. Bu rahatlık nereden geliyor? Sizce, bu kadar rahat olmasının bir nedeni var mı?

Sizin fikirleriniz neler?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı