Ronaldo12344
Hectopat
Daha fazla
50 kasa al - 40'ını sat 10 tanesini seneye bugün sat bana dua edersin dua))
Kasadan zarar eden 3 insan tipi vardır.
1.si kasayı sabah alıp gece saatinde bakıp ertesi gün bakmayıp aha düşüyor diye daha az zarar edeyim deyip satan diyen insanlar.
2.si kasalarını alıp hemen zengin olmak isteyen ( bir iki alıp satıp kar edip, binlerce alan ve çıkan her cisim gibi kasalarda belirli aralıklarla düşer çıkar) ilk 3 kuruş düştüğünde satan.
3.si Steam komisyon farkını bilmeden alıp haydaaa 0.10'dan aldım ama 0.12 deyince 0.14'e satılıyor deyip zararına satan insanlar.
Bonus: Kasa alacaksınız, yeni kasa çıktığında diğer kasaların fiyatları o ankinden daha düşük olur. O vakit alın ve yukarıdaki 3 maddede anlatılanı yapmayın. Bekleyin bekletin kasalarınızı![]()
Ya kanka ben de bu olayı bilyordum ama abilerim eğer parasını cıkartmassan biletin falan tehdit etti kısacası yine kardayım ama 50 TL'ye yakın daha fazla param olabilirdi şimdi bana iki öneri daha versene 4 shattered web kasam var ne zamana kadar bekeleteyim bir de 1 aya yakın sürede yan hesaba bilet alacağım ne zaman alayım ve o kasaları ne zamana satayım (1 aydan erken olmaz çünkü hesabım çalındı vs. Steam Guard banı falan derken uzun zaman)