Kırık Diş Operasyonu Premium Pass bileti neden indirime girmedi?

• Konuyu başlatan Vasc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 910
Evet 30 lira kıskandım - minimum 200 TL kar edebileceğim - operasyondan. Soruyu sorma amacım operasyon başladığından beri forumda, hem Kırık Diş hem de şimdiye kadar yapılmış olan operasyonlarla ilgili konularda bir çok bilgi paylaşıldı. Bunlardan sadece biri ve bu konuyu açmamı sağlayan bilgilerden biri de her operasyon sonuna yaklaşılınca biletin indirime girmiş olmasıydı. Peki siz sadece meraktan ötürü açılmış bir konuyu neden başka yere çekmeye çalışıyorsunuz? @caliskan0221

Evet 30 lira kıskandım - minimum 200 TL kar edebileceğim - operasyondan. Soruyu sorma amacım operasyon başladığından beri forumda, hem Kırık Diş hem de şimdiye kadar yapılmış olan operasyonlarla ilgili konularda bir çok bilgi paylaşıldı. Bunlardan sadece biri ve bu konuyu açmamı sağlayan bilgilerden biri de her operasyon sonuna yaklaşılınca biletin indirime girmiş olmasıydı. Peki siz sadece meraktan ötürü açılmış bir konuyu neden başka yere çekmeye çalışıyorsunuz? @caliskan0221
Çekmeye çalıştığım konu veya tabirin ile yer nedir? Farkında isen bende soru sordum zaten. Yorumum seni rahatsız etti ise güler geçer yada kaile almazsın yani. Ama başka yere çekmeye çalıştığım yerden kasıt nedir anlayamadım çokta merak etmiyorum. İyi forumlar! ;)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı