Kırık ekran ile BIOS'a girme

Rovelve

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba benim laptopum var ekranı kırık bir şey gözükmüyor o yüzden bende 2. monitöre bağladım onu kullanıyorum ama BIOS'a girerken ekran kırık ekrana geçiyor bu yüzden bir şey göremiyorum yolu yok mu 2. monitör ile BIOS'a girmenin?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS laptop'a bağlı olduğu için ona bağlanması gayet normal. *Sanırsam* bunu yapamazsınız çünkü BIOS masaüstü gibi kolayca ayarlar ile halledeceğiniz gibi değil.
bu rehberi deneyebilirsiniz yararı olabilir.

İkinci ekranın çalışması için ekran kartı yani HDMI ya da VGA sürücülerinin yüklenmesi gerek.
Bu sürücüler Windows başladığında yüklendiği için BIOS ekranını harici monitörden göremezsiniz.

Yani 2. monitör ile BIOS'a girmenin bir yolu yok mu?
Ama çok önemli ya TPM 2.0 hatasını düzeltmem lazım hiç mi bir yolu yok.

Yani 2. monitör ile BIOS'a girmenin bir yolu yok mu?
Ama çok önemli ya TPM 2.0 hatasını düzeltmem lazım hiç mi bir yolu yok.

Videodaki yöntem ile bir dene ama büyük ihtimalle olmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam olmadı ayrıyeten dahili ekran kartını devre dışı bıraktım sadece harici aktifdi şu an monitöre ekran gelmiyor sadece kırık ekran açılıyor geri aktif etmenin bir kısayolu yok mu?

Hocam olmadı ayrıyeten dahili ekran kartını devre dışı bıraktım sadece harici aktifdi şu an monitöre ekran gelmiyor sadece kırık ekran açılıyor geri aktif etmenin bir kısayolu yok mu?

Ekran kartını niye devre dışı yaptınız?
Kırık ekran hiç belli olmuyor mu?
Windows + CTRL+Shift+b basmayı deneyin.

Ekran kartını niye devre dışı yaptınız?
Kırık ekran hiç belli olmuyor mu?
Windows + CTRL+Shift+b basmayı deneyin.

Hocam belki BIOS'a 2. ekran kartını algılayıp girer diye denemiştim ama mantıksız oldu biraz hdgrapchis 4000 devre diis bıraktım bir sorun çıkmadı sonra kapatıp acidigmda 2. monitöre ekran gelmiyor Win+CTRL+Shift+b yapıyorum bip sesi geliyor ama 2. monitöre yine ekran gelmiyor bataryayı çıkartıp 30 dk bekledim yine gelmedi resim atıyorum.

Dosya Ekleri

• 16435628769919044214097979489716.jpg
    148,2 KB · Görüntüleme: 158

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…