Kırık ekranlı laptopu başka laptopa bağlama

memet01

Hectopat
Daha fazla  
Kırık ekranlı laptopum var her yolu denedim bu laptopu harici monitöre bağlayamadım HDMI giriş ile laptopa bağladım olmadı VGA giriş ile monitöre bağlamayı denedim gine olmadı.
Olmadı ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
laptop ekranları görüntü almak için tasarlanmamıştır yani bir laptopu diğer laptopa normal yollarla bağlayıp görüntü alamazsınız. Eğer harici monitöre bağlandığında ekrana görüntü gelmiyorsa ekran kartınızda sorun vardır. Laptopunuzu hdmi ile başka vga ile başka yere bağlamaya çalışmışsınız belki de vga ile bağlamaya çalışken kullandığınız dönüştürücü sorunludur?

Bilgisayarcıya götürdüğümüzde ekran da sorun var demişti ilk başlarda ekran parlaklığı çok düşüktü ekrana flaş ile bakıyorduk şimdi birden gitti ekran kartında sorun yok başka ne yapabilirim?

Ekran kartınızda sorun yoksa monitöre bağladığınız da ve ya televizyona cihazın çalışması gerekiyor usta. Cihazın modeli nedir? Bağladığınız monitör normalde çalışıyor mu?

Ekran kartınızda sorun yoksa monitöre bağladığınız da veya televizyona cihazın çalışması gerekiyor usta. Cihazın modeli nedir? Bağladığınız monitör normalde çalışıyor mu?

Bağladığım monitör çalışıyor laptop modeli ASUS K555L.

Ekran kartının sağlam olduğundan emin misin usta?

Reis adam öyle dedim bugün türkiyede de götüreceğim bilgisayarcıya dönüş yapacağım size başka çözüm önerisi olanlar yazsın belki çözerim.
Klavyede FN tuşlarının olduğu yerde ekran sembolü vardır, ilgili kombinasyon ile şansını dene.

Reis laptopu açtım ekran kartı bu sanırsam NVIDIA 840M sıkıntı yok gibi sizde bi bakın
Şöyle de atayım belki bir şey görürsünüz.
Şöyle de atayım belki bir şey görürsünüz.

Dosya Ekleri

• 1589051618681..jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 87
  • 1589051945919..jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 110
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…