Kırık ekranlı telefon bilgisayara yansıtma

v4x3

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller kuzenımın telefonun ekranı kırıldı yenı bır telefon aldık fakat şu anda gmailune dosyalara ulasamıyoruz. Sımdı PC'ye bagladım bılgıler gozukmedı. Telefon şarj oldu mouse baglamayı denedım ekran tıtredıgı ıcın kontrol edemedım. Ekranı kullanmadan ekran yansıtma veya dosyalara ulasma sansımız var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller kuzenımın telefonun ekranı kırıldı yenı bır telefon aldık fakat şu anda gmailune dosyalara ulasamıyoruz. Sımdı PC'ye bagladım bılgıler gozukmedı. Telefon şarj oldu mouse baglamayı denedım ekran tıtredıgı ıcın kontrol edemedım. Ekranı kullanmadan ekran yansıtma veya dosyalara ulasma sansımız var mıdır?
1-Ekranda dokunmatik çalışıyormu
2-Görüntü hafif silik olsada gözüküyormu.(çok minnak okunması yeter 1 harf kadar yani, kırıklığı belirten bir resim olursa şahane olur.)

Obur hesaptan yazamadıgım ıcın bundan cevap verıyorum dosyayı bırakıyorum.

video
Bir şekilde yapmamız gereken adımları söylüyorum
Ayarlar > Telefon Hakkında(geliştirici seçenekleri açılacak) > USB Hata ayıklama

Açtıktan sonra
Pcden GitHub - Genymobile/scrcpy: Display and control your Android device indirilcek ve kurulacak sonrasında telefonda ekrana gelen izinde bu cihaza sürekli güven seçeneğine tıklayıp tamam diyeceğiz
Bu kadar ekranda ne var ise PC ekranında gözüküyor ayrınca PC'dende kontrol mevcut sorunuz çalışır.

Obur hesaptan yazamadıgım ıcın bundan cevap verıyorum dosyayı bırakıyorum.

video
ama çalışmadığı için ekran denemek amaçlı çok çok çok çok sert bastırın klavye veya mouse bağlamayı deneyin (benimkine olduğunda sert basma işe yaramıştı aynı yöntemle kullanmıştım.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı