Kırık gelen klavye değişimi

halitisbackk07

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bir firmadan klavye aldım (Redragon K552) bana kırık bir şekilde ulaşmıştı (kutuyu açarken kayıt almamıştım) ben de değişim istedim, firmaya klavyeyi geri gönderdim kendileri ise bana klavyeyi distribütör'e göndereceklerini onarılacağını veya değişim yapılacağını söylediler ve bu değişim sürecinin 1 Ay'a kadar uzayacağını söylediler bu konuda ne yapmam gerekiyor? Daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım mağdur olmak istemiyorum. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler şimdiden.

Beklemek lazım ama kargoyu teslim alamadan önce açıp kontrol edin bir daha ki sefere.
Peki ben bu 1 aylık süreçte olumsuz bir sonuç alsam nereye başvuru yapacağım? Tüketici hakem heyetine başvurmanın belirli bir süresi varmış, ilk defa böyle bir sorun yaşadığım için ne yapacağımı fazla bilmiyorum ve mağdur olmak istemiyorum.

Yardımcı olabilecek yok mu?

Son düzenleme:
Peki ben bu 1 aylık süreçte olumsuz bir sonuç alsam nereye başvuru yapacağım? Tüketici hakem heyetine başvurmanın belirli bir süresi varmış, ilk defa böyle bir sorun yaşadığım için ne yapacağımı fazla bilmiyorum ve mağdur olmak istemiyorum.

Yardımcı olabilecek yok mu?

Ürünü nereden aldınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı