TreeM Kilopat Katılım 2 Ocak 2017 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #1 Merhaba laptop monitörün panel kısmında sıkıntı yok fakat bu klavye ile monitörü tutan kısımlar içi demirle tuturulmuş. Şimdi monitör problem yok. Komple panel değişimi olmak zorunlu mu sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2021
Merhaba laptop monitörün panel kısmında sıkıntı yok fakat bu klavye ile monitörü tutan kısımlar içi demirle tuturulmuş. Şimdi monitör problem yok. Komple panel değişimi olmak zorunlu mu sizce?
Abdullah BİLEN Megapat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 446 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #2 O dediğiniz şeyler menteşe ve onlar ekrandan ayrılıyor. Değişeceği zaman sadece ekran değişir korkmanıza gerek yok.
O dediğiniz şeyler menteşe ve onlar ekrandan ayrılıyor. Değişeceği zaman sadece ekran değişir korkmanıza gerek yok.
TreeM Kilopat Katılım 2 Ocak 2017 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #3 anladım çünkü o menteşeyi tutan vida delikleri kırılmış o yüzden soruyorum
Abdullah BİLEN Megapat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 446 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #4 TreeM dedi: Anladım çünkü o menteşeyi tutan vida delikleri kırılmış o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atarsanız size daha iyi yardımcı olabilirim.
TreeM dedi: Anladım çünkü o menteşeyi tutan vida delikleri kırılmış o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atarsanız size daha iyi yardımcı olabilirim.