Çözüldü Kırık PlayStation 3 nasıl sıfır hale getirilir?

• Konuyu başlatan Yuii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.044
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yuii

Megapat
Tüm her şeyi en baştan yapmak için sıfırlamak istiyorum. Full sıfır olabilme ihtimali var mı format gibi, hiçbir "hen" falan kalmasın bunu nasıl yapabilirim?

Çözüm
Konsolu güvenli modda aç PS3 sistemini geri yükle seçeneğine tıkla. Her şeyin silinmesi lazım. Eğer yazılım hala HFW ise OFW kur manuel.
Tamam hocam eğer hala HFW ise nasıl OFW kuracağım.

Büyük ihtimalle OFW olur ama gene de eğer HFW durursa bunu indir:
(İndirmek için bağlantıyı yeni sekmede aç.)
Bir PC veya Mac kullanarak FAT32 olarak biçimlendirilmiş bir USB sürücüde "PS3" adlı bir klasör oluştur.
Bu klasörün içinde "UPDATE" (güncelleme) adlı başka bir klasör oluştur.
Güncelleme dosyasını indirin ve adım 1'de oluşturduğunuz "UPDATE" klasörüne kaydet.
Dosyayı "PS3UPDAT.PUP" adıyla kaydedin.
PS3 sisteminizi açın ve USB cihazını sisteme tak.
Yeniden kurma işlemini tamamlamak için ekrandaki talimatları izle.

HFW' yada OFW olup olmadığını nasıl anlayacağım, sıfırlama işlemi bitti.

Büyük ihtimalle OFW olur ama gene de eğer HFW durursa bunu indir:
(İndirmek için bağlantıyı yeni sekmede aç.)
Bir PC veya Mac kullanarak FAT32 olarak biçimlendirilmiş bir USB sürücüde "PS3" adlı bir klasör oluştur.
Bu klasörün içinde "Update" (güncelleme) adlı başka bir klasör oluştur.
Güncelleme dosyasını indirin ve adım 1'de oluşturduğunuz "Update" klasörüne kaydet.
Dosyayı "PS3updat. PUP" adıyla kaydedin.
PS3 sisteminizi açın ve USB cihazını sisteme tak.
Yeniden kurma işlemini tamamlamak için ekrandaki talimatları izle.

Bir de hen nasıl kurarım, hen kurduktan sonra multiMAN kurup USB'den oyun atabilir miyim başka yapmam gereken işlem var mı?

HFW'ya da OFW olup olmadığını nasıl anlayacağım, sıfırlama işlemi bitti.

Bir de hen nasıl kurarım, hen kurduktan sonra multiMAN kurup USB'den oyun atabilir miyim başka yapmam gereken işlem var mı?

Güncelleme yapmadım demiştin değil mi? Cihazı internete bağla sistem güncellemesi yerinden internet ile güncelle secenegine tıkla HFW yüklü ise dahi OFW'ye döner.
Eğer HFW kuracaksan gene, direk bu video ile güncelle ve hen kur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki dosyalar:
Ardından multiMAN kurup istediğini yapabilirsin.
Bide çözüm olarak işaretlersen sevinirim bu mesajı.

Ben tekrar hen i kuracağım "güncelleme yapmadım demiştin değil mi? Cihazı internete bağla sistem güncellemesi yerinden internet ile güncelle secenegine tıkla HFW yüklü ise dahi OFW'ye döner."bunu yapmama gerek var mı pekii.

Ben tekrar hen i kuracağım "güncelleme yapmadım demiştin değil mi? Cihazı internete bağla sistem güncellemesi yerinden internet ile güncelle secenegine tıkla HFW yüklü ise dahi OFW'ye döner."bunu yapmama gerek var mı pekii.
Gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı