Kırık PS4'ün HDD'si yeni PS4'e takılır mı?

PoLyNa

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
işlemci: i5 11400f
ekran kartı: gtx 1060 6gb 32gb
ram: corsair vengeance rgb sl 3600mhz cl18
Meslek
vfx editörü - after effects - blender
Merhaba iyi sosyaller. Dün ikinci el yeni bir PS4 aldım kendime. Şu an 11.02 sürümü, kuzenimde kırık bir tane PS4 var 9.0.0 sürümü. Benim aldığım PS4 500GB ve bunu 1TB SSD'ye yükseltmek istedim, fakat aklıma şöyle bir soru geldi kuzenin HDD'i söküp yeni alacağım SSD'ye klonlasam (tıpkı bilgisayarlardan HDD'den SSD'ye geçtiğimiz gibi yani) böyle bir işlemden sonra SSD'yi PS4'e taksam kırık bir şekilde kullanabilir miyim? Kuzenimde gene kendi HDD'sini taktığında kaldığı yerden devam edebilir mi? Böyle bir işlemde kuzenim sistem çökebilir mi? Çünkü sistem çökerse formatlamak lazım ve formatlarsak doğal olarak Jailbreak gidecek.

Bildiğim kadarıyla devam edemezsiniz.

Bende şimdi biraz araştırıyorumda bir tane çipten falan bahsediyorlar önceki sürüm varmış güncel sürüm önceki sürümden düşükte sistem boot etmiyor galiba ben öyle anladım İngilizce makaleydi Türkçe makale maalesef yok bilgili biride yok mudur formda?

Merhaba iyi sosyaller. Dün ikinci el yeni bir PS4 aldım kendime. Şu an 11.02 sürümü, kuzenimde kırık bir tane PS4 var 9.0.0 sürümü. Benim aldığım PS4 500GB ve bunu 1TB SSD'ye yükseltmek istedim, fakat aklıma şöyle bir soru geldi kuzenin HDD'i söküp yeni alacağım SSD'ye klonlasam (tıpkı bilgisayarlardan HDD'den SSD'ye geçtiğimiz gibi yani) böyle bir işlemden sonra SSD'yi PS4'e taksam kırık bir şekilde kullanabilir miyim? Kuzenimde gene kendi HDD'sini taktığında kaldığı yerden devam edebilir mi? Böyle bir işlemde kuzenim sistem çökebilir mi? Çünkü sistem çökerse formatlamak lazım ve formatlarsak doğal olarak Jailbreak gidecek.
Kuzeninizin HDD'sinde bi degisiklik yapmadiginiz surece sikinti olusmaz. Ancak kendi makinende onun harddiskini kullanabileceginizi sanmiyorum cunku her PS4 kendi harddiskini sifreliyor.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı