Kırılan kadının gönlü nasıl alınır?

Cataydan

Femtopat
Katılım
4 Mayıs 2021
Mesajlar
0
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben çok değer verdiğim bir kız arkadaşımla tartıştım. İkimiz de sinirliydik. Çok kırdım onu. Dememem gereken şeyler dedim. Bir anlık sinir işte. Pişmanım ama hiçbir yerden ulaşamıyorum. Sokağını biliyorum ama başka şehirde. Her yerden engellemiş. Nasıl ulaşabilirim, kendimi affettirebilirim? Gönlünü almam gerek. Vicdanım sızlıyor, gözyaşlarım utanıyor, ağlayamıyorum. Yardım edin lütfen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başka telefondan deneyebilirsiniz ama sonuç pek iyi olmayabilir. Ortak bir tanıdık varsa onun aracılığıyla en azından engeli kaldırmasını sağlarsınız (pişman olduğunu söyler vs.). Sonrasında artık huyuna gitmeniz lazım.
Ama en iyisi evine gitmek olur. Gidemiyorsanız seveceği bir hediyeyi üstüne özür dilediğinizi belirten bir notla birlikte kargolayabilirsiniz.
 
Haksız olduğunuzu düşünüyorsanız ne yapın ne edin kızla iletişime geçin veya bir şekilde oturduğu yere gidin ve pişman olduğunuzu belli edin. Eğer ki çok ağır bir şey yapmadıysanız ve size değer veriyorsa affetme olasılığı yüksek ama ağır konuştuysanız olay tamamen kıza kalmış.
 
Şu 15 günü kaldı bence 15 gün sonra gidin kapısına başka şehire dileyin özürünüzü. Romantik olur hem.
 
Şu an gitme olasılığınız da çok çok düşük. Başka bir telefondan da arayıp tatlı dille konuşabilirsin. Hatalıysan hatalı olduğunu söyleyerek başlayabilirsin. Ona affetse de affetmese de bu durumda onu kırdığın için özür dilediğini belirtirsen affeder yüksek ihtimalle. Buna da hayır derse bas gaza git yanına. Önemli olan affetmesi değil, özrünü kabul etmesi. Ama büyük bir ihtimal tatlı dilden sonra normale dönersiniz.


NOT: @RamooY arkadaşımız haklı. Ters tepebilir. Çok kısa süre önce yaşanan bir olaysa 1 gün bekleyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı