Kırılan SteelSeries Nova 4P tamir edilir mi?

Arente

Kilopat
Daha fazla  
Selam herkese.
SteelSeries Nova 4P kulaklığım kırıldı. Kullanıcı hatası olduğu konusunda sorunum hiç yok. Ancak tamir veya parça değişimi gibi bir durum mevcut olur mu? MediaMarkt 2024 başında almıştım. Mediamarkta götürüp parası neyse tamir edebilir misiniz desem yaparlar mı? Kulaklık olmuş 7.5 bin lira.

Dosya Ekleri

• IMG_1054.jpg
    IMG_1054.jpg
    546 KB · Görüntüleme: 23
Selam herkese.
SteelSeries Nova 4P kulaklığım kırıldı. Kullanıcı hatası olduğu konusunda sorunum hiç yok. Ancak tamir veya parça değişimi gibi bir durum mevcut olur mu? MediaMarkt 2024 başında almıştım. Mediamarkta götürüp parası neyse tamir edebilir misiniz desem yaparlar mı? Kulaklık olmuş 7.5 bin lira.

Hocam yanlış görmüyor ise ortadanda çatlamış ve Japon ile yapıştırılmış kırık yerede aynı şeyi deneyebilirsiniz ortası kırılıp yapıştırıldıysa garanti dışı kalır diye biliyorum veya kendi kendine kırılmadıysa kullanıcı hatası ve garanti dışı diye biliyorum ama gene de bir şansınızı deneyebilirsiniz.

Selam herkese.
Servisler, tamir vs. yapmıyor sadece garanti kapsamında değişim yapıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı