Kırılmış PS3'te PSN'ye bağlanılırsa oyunlar gider mi?

İçerisine güncel yazılım atıldıysa sorun olmaz.
Ancak eski sürüm yazılım var ise psn bağlandığınızda veya güncelleme yaptığınızda herşey uçar.

Güncelleme yapma sakın.
Mümkünse psn'e de bağlanmamanı öneririm.
Eski cihaz ve Sony'in kaaleye alacağını düşünmüyorum ancak oldu da Sony fark etti ve hesabının banlanma riski var.
Cihazı da çöp etmemen için oyunları offline mod da oyna ve başka birşey ile uğraşma.

Güncelleme yapma sakın.
Mümkünse PSN'e de bağlanmamanı öneririm.
Eski cihaz ve Sony'in kaaleye alacağını düşünmüyorum ancak oldu da Sony fark etti ve hesabının banlanma riski var.
Cihazı da çöp etmemen için oyunları offline mod da oyna ve başka bir şey ile uğraşma.

Hesabımın banlanmasını umursamıyorum PSN hesabım yok yeni ve kullanmadığım eski bir Gmail hesabımdan açacağım zaten sırf YouTube Netflix vb. kullanmak için.

O zaman mesele yok. Dediğim gibi Sony muhtemelen dikkate bile almayacaktır ve hesabına birşey olmayacaktır.
Ancak ihtimaller içerisinde olan ne varsa seninle paylaşmak istedim ve o yüzden söyledim.
Sorun yok yeni hesap açıp kullanabilirsin.

O zaman mesele yok. Dediğim gibi Sony muhtemelen dikkate bile almayacaktır ve hesabına bir şey olmayacaktır.
Ancak ihtimaller içerisinde olan ne varsa seninle paylaşmak istedim ve o yüzden söyledim.
Sorun yok yeni hesap açıp kullanabilirsin.

Oyunlara bir şey olmaz değil mi? Orijinal yazılıma dönerse tekrar kırabilirim çok haşır neşirim zaten iPhone Jailbreak Android root vb. ama hiç uğraşmak istemiyorum ve o PS3 oyunlarını tekrardan teker teker indirmem gerekiyor.

Hesabın banlanırsa tekrar hesap açıp devam edersin ve sorun olmaz.
Cihazın banlanırsa ki zaten offline takıldığın için cihazın banlanması senin için yine bir şey ifade etmez.
Oyunlarına bir şey olmaz yani merak etme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı