Kırılmış Xbox360'a oyun yüklemek zor mu?

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar !
Yakın bir zamanda yeğenim için kırılmış konsol alacağım. Ancak aklıma takılan bazı sorular var, bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
  1. Xbox360'a oyun yüklemek zor mu ?
  2. Oyun için çıkan güncellemeleri ve dlc'leri yükleyebiliyormuyuz ?3)Oyunlara türkçe yama yapabiliyormuyuz ? (Bazı yerlerde yapılıyor diye duymuştum hatta gta 5 türkçe yaması'da çıkacakmış)
  3. Ps3 deki gibi türkçe alt yazı veya dublajlı özel oyunları var mı ?
Birde konsolu ay teknolojiden alacağım bu linkten;

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

İncelemeyi bu videoda izlemiştim;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mobilden yazıyorum o yüzden linkler mobil.

Son düzenleyen: Moderatör:

1. Çok kolay yüklemesi jtaglı makineye en az 8 gb usb bellege ihtiyacın olucak.
  2. Güncelleme tabi yapabilirsin dosya olarak indirip netten makineye oyunun oldugu klosöre atabilirsin.
  3. Yapamazsın her oyunda degisir ama.
  4. Sony daha cok Türkce Dublaj oyun piyasaya sürüyor. Microsolft bu konuda biraz geri.

1. Acaip kolay. Eğer JTAG'se direk oyunları RIP olarak indir. Çünkü örnek vericek olursak 16 GB'lik oyun 8 GB'ye düşüyor EXEISO (vb) ile çevirince (fakat oyunda sorun yaratmıyor)
  2. @cagtay arkadaşımız uzun yolunu anlatmış. Freestyle 3 kurarak oyunların üstüne gelip "Y"ye basıp Manage Title Update'e girince orda zaten versiyonların yeni sürümünü indirebilirsin. Yani buda acayip kolay. DLC de yükleniyor fakat biraz uzun sürer onu XBOX'tan ayarlıyamazsın.
  3. Oyunları Türkçe yama yapabilirsin fakat önermiyorum. Genelde virüslü oluyor. Bir arkadaşım denemişti ya XBOX ya da HDD'si bozulmuştu yani güvenme derim.
  4. Valla ben şuan PES 2013 ve PES 2014 Türkçe dublaj ve Türkçe'sini gördüm. Onu da xboxistanbul.com adresinden temin edebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı