Merhaba, öğrenciyim, 17 yaşındayım. Kış için parfüm bakıyorum. Benim için önemli olan yayılımı ve kalıcılığı. Yaz zamanı Mad Narcotic kullanıyordum. Kış için önerileriniz nelerdir? Bütçem en fazla 2 bin TL.
Merhaba, öğrenciyim, 17 yaşındayım. Kış için parfüm bakıyorum. Benim için önemli olan yayılımı ve kalıcılığı. Yaz zamanı Mad Narcotic kullanıyordum. Kış için önerileriniz nelerdir? Bütçem en fazla 2 bin TL.
lattafa gibi arap markalarin diger markalari taklit edip olusturdugu ve ucuza satilanlar hocam khamrahlattafa angels share klonudur mesela ama kaliciligi orjinali kadar iyidir genelde bazen daha bile iyi olabiliyor
demlenmesi bence halk efsanesi hocam kuyuya 1 deli tas atmis 50 akilli cikaramamis misali
Lattafa gibi Arap markalarin diger markalari taklit edip olusturdugu ve ucuza satilanlar hocam khamrahlattafa angels share klonudur mesela ama kaliciligi orijinali kadar iyidir genelde bazen daha bile iyi olabiliyor.
Demlenmesi bence halk efsanesi hocam kuyuya 1 deli tas atmis 50 akilli cikaramamis misali.