Kısa vadede para kazanmak için, React Native mi? Python mu?

Python ile hızlıca işe girebilen birini pek duymadım, belki yurt dışında piyasa öyledir ama burada öyle değil bildiğim kadarıyla. Eğer JS seçerseniz React yazarak web ile, React Native yazarak mobil ile para kazanmayı deneyebilirsiniz. Tabii ki bunların Python'da da karşılığı muhtemelen vardır flask gibi. Ben seçim yapacak olsam JS seçerdim gibi geliyor, işiniz zor kolay gelsin.

Aynen öyle. Benimde ilk para kazandığım yöntem budur. Arkadaşların ve başka platformlardan tanıştığım kişilerin ödevlerini yaparak para kazanıyordum.

Çok dar alanda kendini sınırlandırıyorsun. Android developer olmak varken kendini tek bir teknoloji ile sınırlandırman, senin için dezavantaj.
Kendine bir title belirle ve o alana özel ilerle. Mesela yapay zeka, Android developer, fullstack developer vs.

Bu sayede daha çok kitleye hitap etmiş olacaksın.
Backend alanında çalışma yapmak istiyorum tavsiyeniz nedir?

Python ile hızlıca işe girebilen birini pek duymadım, belki yurt dışında piyasa öyledir ama burada öyle değil bildiğim kadarıyla. Eğer JS seçerseniz React yazarak web ile, React Native yazarak mobil ile para kazanmayı deneyebilirsiniz. Tabii ki bunların Python'da da karşılığı muhtemelen vardır flask gibi. Ben seçim yapacak olsam JS seçerdim gibi geliyor, işiniz zor kolay gelsin.
Haklısın işim zor ama bir yerden başlamak gerekiyor. Backend olarak çalışmak istiyorum. Tavsiyeniz var mı? Python ile başlayıp devamında ilerlemeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Ben okuldayken insanlara odev yaparak gaming laptop alacak parayi biriktirmistim. Muhtemelen en az bilgiyle en cok parayi kazanabilecegin seylerden birisidir zira kendi odevlerimi yaparken ogrendiklerimi plagiarism olmayacak sekilde yeniden kurgulayip, yapip satiyordum.

Bu meslekte belirli bir seviyenin altinda 0 TL kazanirsin, bilgi ~ kazanc lineer artmaz.
Yani 100 bilen 100 kazanir, 80 bilen 50 kazanir, 60 bilen 0TL kazanir cunku kimsenin 60 bilene ihtiyaci yok.
Teşekkür ederim fikirleriniz için. Backend konusunda karar kıldım. Python ile başlamak istiyorum. Algoritma bilgisi eğitimi almıştım bitiriyorum. Devamında Python ile ilgili Atıl Samancıoğlunun eğitimini bitireceğim. Başlangıç için öneriniz tavsiyeniz var mı?

Son düzenleme:
Neden js. daha iyi bir seçenek? Kısa vadede para kazanma açısından soruyorum.
Pardon kısa vade için belirttiğinizi görmedim. Python güzel olacaktır. Zaten kendi kendine söylüyorsun python iyi diye, konuyu uzatmamıza gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı