Kısa ve popüler anime önerisi

Eski bir şey istersen Neon Genesis Evangelion ve Cowboy Bebop. İkisi de 26'şar bölüm ayrıca Evangelion'da End of Evangelion diye bir film var, onu izlemezseniz hikaye yarım kalır.

Yenilerden önerebileceklerim:

Bungou Stray Dogs (48 bölüm civarı). Süper güçler ve dedektiflik içeriyor.

Jujutsu Kaisen.(24 bölüm+ film ama film daha Türkiye'de çıkmadı diye biliyorum.) Şimdiden başlayıp devam edersiniz çıktıkça.

Psycho Pass 1. Sezon. (24 bölüm) Kısa ve kaliteli polisiye dizi. Severseniz sonraki sezona da bakabilirsiniz.

Re:Zero.(50 bölüm) Naruto'dan daha uzun soluklu olacak bir anime çünkü sezonlar arası süre cidden uzun. En son sezon 2021 kışı çıkmıştı. En sevdiğim isekai animelerden biri. Derseniz ki izleyip 3 sene sonra yeni sezon çıkınca izlerim, tavsiye ederim.

Günlük yaşam animelerinin sakin hikayesi hoşunuza gidiyor ise kesinlikle K-ON. 40 bölümlük bir günlük yaşam animesi. 0 romantizm, 0 dram.

Biraz dram isterseniz Violet Evergarden bakın. 12 bölümlük bir anime 2- tane de filmi var. Çizimleri aşırı iyidir. Ben dram sevmediğimden fazla yorum yapmayacağım yoksa taraflı yorum yaparım.

Araba seviyorsanız Initial D izleyin. Baya bir sezonu var ama ne kadar isterseniz o kadar izlersiniz. Yalnız anime eski olduğundan izlerken 2000'ler başı çıkan NFS oyunlarına benzetebilirsiniz animasyonları.
 
Biraz uzun ama Bleach.
%50 si Filler zaten 150 bölüm felan yani Bleach.
1660078973259.png

Ve güzeldir tavsiye ederim.
 
Initial D. İlk 3 sezonun grafikleri kötü gelebilir. Sonuç olarak eski bir anime. Ama 4 ve sonraki sezonların grafikleri gayet güzel. Tabi ben tüm sezonların grafiklerini beğeniyorum kişiden kişiye değişir. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı