Kişi kendini nasıl toparlar?

Redight

Hectopat
Daha fazla  
Hikayemi özetleyeyim.
Memleketimde daha 10. sınıftayken gittiğim okulun en kötü sınıfındaydım o zamanlar bile o sınıf ortamında bir şeyler deniyordum cabalıyordum. Notlarım 50'nin altında gelmezdi ki bu çok iyi bir şeydi çünkü sınıfta herkes 100 üzerinden 02 03 gibi rakamlı notlar alırken ben bir şekil çabalıyordum.

Maraş merkezli deprem olunca farklı bir ile taşınmak zorunda kaldık. 1 ev tutmuştuk. Bu ev 1+1 ve burada 11 kişi kalıyorduk (3 aile teyzem dayım) orada özel okula kayıt oldum deprem mağduru olduğum için ücretsizdi. Yapacak hiçbirşeyim yoktu arkadaşlarım evde kafa açacağım kimse yoktu. Dedim ne yapayım artık ders çalışayım. 2 hafta içerisinde 10. sınıflarda, 10.sınıfların 1.si oldum. Çok çalıştım çünkü o dar alanda tek yapabileceğim aktivite dersti. O zamanlar o sınıfta bir kız vardı ikimizde ders çalışma olarak birbirimizi tetikliyorduk ve benim kafa dengimdi o benden hoşlanıyor bunu biliyordum arkadaşları söylüyordu aynı zamanda ben de hoşlanıyordum yalan yok. Neyse 2-3 ay böyle devam ettik dönem bitti okulun son günü oradakilerle vedalaşırken onun arkadaşlarından birisi bana o senden hoşlanıyor bir konuşun falan dedi ben de eğer memlekete dönersem uzaktan yapamam falan dedim. Her neyse, bu başarımdan sonra hocalar 11.sınıfı burada okumam için ailemle konuşuyordu, işte bu çocuk burada kalsın falan diye ben bunu duyunca dedim ki tamam bu iş bende ben burada kalırım. Hesap tutmadı tabii memlekete dönmek zorunda kaldım. 11. sınıf başladı, öyle bir çıkış yaptım ki en iyi sınıfa alındım. Dersler müthiş, bu çocuk derece yapacak YKS'de falan diyorlardı. 11'in sonlarına doğru bir kızla tanıştım, kalbime dokundu. Beni sevdiğini haftalardır beni izlediğini falan söyledi. Tabii ben de bu ilgiyi ne zamandır almıyorum. Tamam dedim deneyelim dedim. Denedik sevgili olduk bu deneme aşamasında benimle o kadar ilgileniyordu ki yani ilgisine hayran kaldım. Hep onu düşüne düşüne 11'in son yazılılarını batırdım. Yani takdir alacağım dönemde zorla teşekkür aldım 2024'ün yazından bugüne kadar ders çalışamadım hep onu düşündüm napıyor niye eskisi gibi değil falan sadece morali iyi olunca aslında bana ilgi verdiğini beni çok takmadığını ve geçmişindeki erkeklerle bugün takipleştiğini beni görmeden önce onları çok sevdiğini ve bu ilişki içerisindeyken bile hala onların yanına gittiğini ki bomba geliyor bana trip attığında eskiden hoşlandığı erkeğin yanına gittiğini bizzat gördüm, ama o zamanlar onları sadece arkadaş sanıyordum. YKS senem okulda dün sıralamama baktım performansı en geride öğrenci benim. Yani tabiri caizse "akılsız" diye çağrılan elemanlar beni geçmiş. Ben buradan toparlar mıyım veya nasıl toparlarım? Ve hep o kız aklıma geliyor hep keşkeleniyorum uzak ilişkide olsa doğru kişiyi kaçırdım diye. Bu sınavı kazanmak ve gitmek istiyorum ama bu düşünceler aklımdan çıkmıyor. Çıkarmak istiyorum ama olmuyor.

Hikayemi özetleyeyim.
Memleketimde daha 10. sınıftayken gittiğim okulun en kötü sınıfındaydım o zamanlar bile o sınıf ortamında bir şeyler deniyordum cabalıyordum. Notlarım 50'nin altında gelmezdi ki bu çok iyi bir şeydi çünkü sınıfta herkes 100 üzerinden 02 03 gibi rakamlı notlar alırken ben bir şekil çabalıyordum.

Maraş merkezli deprem olunca farklı bir ile taşınmak zorunda kaldık. 1 ev tutmuştuk. Bu ev 1+1 ve burada 11 kişi kalıyorduk (3 aile teyzem dayım) orada özel okula kayıt oldum deprem mağduru olduğum için ücretsizdi. Yapacak hiçbirşeyim yoktu arkadaşlarım evde kafa açacağım kimse yoktu. Dedim ne yapayım artık ders çalışayım. 2 hafta içerisinde 10. sınıflarda, 10.sınıfların 1.si oldum. Çok çalıştım çünkü o dar alanda tek yapabileceğim aktivite dersti. O zamanlar o sınıfta bir kız vardı ikimizde ders çalışma olarak birbirimizi tetikliyorduk ve benim kafa dengimdi o benden hoşlanıyor bunu biliyordum arkadaşları söylüyordu aynı zamanda ben de hoşlanıyordum yalan yok. Neyse 2-3 ay böyle devam ettik dönem bitti okulun son günü oradakilerle vedalaşırken onun arkadaşlarından birisi bana o senden hoşlanıyor bir konuşun falan dedi ben de eğer memlekete dönersem uzaktan yapamam falan dedim. Her neyse, bu başarımdan sonra hocalar 11.sınıfı burada okumam için ailemle konuşuyordu, işte bu çocuk burada kalsın falan diye ben bunu duyunca dedim ki tamam bu iş bende ben burada kalırım. Hesap tutmadı tabii memlekete dönmek zorunda kaldım. 11. sınıf başladı, öyle bir çıkış yaptım ki en iyi sınıfa alındım. Dersler müthiş, bu çocuk derece yapacak YKS'de falan diyorlardı. 11'in sonlarına doğru bir kızla tanıştım, kalbime dokundu. Beni sevdiğini haftalardır beni izlediğini falan söyledi. Tabii ben de bu ilgiyi ne zamandır almıyorum. Tamam dedim deneyelim dedim. Denedik sevgili olduk bu deneme aşamasında benimle o kadar ilgileniyordu ki yani ilgisine hayran kaldım. Hep onu düşüne düşüne 11'in son yazılılarını batırdım. Yani takdir alacağım dönemde zorla teşekkür aldım 2024'ün yazından bugüne kadar ders çalışamadım hep onu düşündüm ne yapıyor niye eskisi gibi değil falan sadece morali iyi olunca aslında bana ilgi verdiğini beni çok takmadığını ve geçmişindeki erkeklerle bugün takipleştiğini beni görmeden önce onları çok sevdiğini ve bu ilişki içerisindeyken bile hala onların yanına gittiğini ki bomba geliyor bana trip attığında eskiden hoşlandığı erkeğin yanına gittiğini bizzat gördüm, ama o zamanlar onları sadece arkadaş sanıyordum. YKS senem okulda dün sıralamama baktım performansı en geride öğrenci benim. Yani tabiri caizse "akılsız" diye çağrılan elemanlar beni geçmiş. Ben buradan toparlar mıyım veya nasıl toparlarım? Ve hep o kız aklıma geliyor hep keşkeleniyorum uzak ilişkide olsa doğru kişiyi kaçırdım diye. Bu sınavı kazanmak ve gitmek istiyorum ama bu düşünceler aklımdan çıkmıyor. Çıkarmak istiyorum ama olmuyor.

Vallahi ben artık insanları düşünmekten bıktım onlar bizi düşünmüyorsa bizde o kadar düşünmeyelim sizde düşünmeyin önünüze bakın başka arkadaş sevgilimi yok size. İnşallah sınavınızda iyi geçer ve iyi çevre ve sevgili edinirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı