Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı Win 10

Jaquar

Hectopat
Merhaba, şu son günlerde özellikle yeni oyun "Fall Guys" oynarken bu hata gelmeye başladı.
Mavi bir ekranda gelen bu hata korkmama sebep oldu. Ne yapmak gerekir?
Sürekli olmuyor tek şart format atmak mıdır?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
C:\Windows\Minidump içerisindeki dosyaları arşivleyip Google Drive, OneDrive, Yandex.Disk gibi yerlere herkese açık olacak şekilde yükleyip paylaşın.
Tek şart format atmak mıdır?
Mavi ekranların %95'i donanımsal kaynaklı olduğundan formatla çözülmez.

C:\Windows\Minidump içerisindeki dosyaları arşivleyip Google Drive, OneDrive, Yandex. Disk gibi yerlere herkese açık olacak şekilde yükleyip paylaşın.

Mavi ekranların %95'i donanımsal kaynaklı olduğundan formatla çözülmez.

Bu minidump dosyası ne oluyor? İlk kez duyuyorum. Dosyanın içinde 2 belge var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Minidump dosyası ne oluyor, ilk kez duyuyorum. Dosyanın içinde 2 belge var.
Bilgisayarınızı kullanırken ciddi bir sorunla karşılaşırsanız sisteminiz mavi ekran verir ve karşınızda %100'e kadar dolmakta olan bir şey görürsünüz. O sırada sisteminizde o an olanların bir dökümü tutulur ve C:\Windows\Minidump dizinine kaydedilir.

O dosyalar WinDbg gibi yazılımlarla analiz edildiğinde sisteminizde hangi sorun olduğu anlaşılabiliyor. Bu yüzden o dosyayı paylaşmanız sorununuzun çözülmesi açısından önemli.

Bilgisayarınızı kullanırken ciddi bir sorunla karşılaşırsanız sisteminiz mavi ekran verir ve karşınızda %100'e kadar dolmakta olan bir şey görürsünüz. O sırada sisteminizde o an olanların bir dökümü tutulur ve C:\Windows\Minidump dizinine kaydedilir?

O dosyalar WinDbg gibi yazılımlarla analiz edildiğinde sisteminizde hangi sorun olduğu anlaşılabiliyor. Bu yüzden o dosyayı paylaşmanız sorununuzun çözülmesi açısından önemli.

Bilgisayarınızı kullanırken ciddi bir sorunla karşılaşırsanız sisteminiz mavi ekran verir ve karşınızda %100'e kadar dolmakta olan bir şey görürsünüz. O sırada sisteminizde o an olanların bir dökümü tutulur ve C:\Windows\Minidump dizinine kaydedilir?

Linki doğru mu attım bilmiyorum minidump klasörü

Minidump dosyalarınızı paylaşın böyle bir şey dememiz imkansız.

Minidump.rar klasöründen bakabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı