Kişisel verileri depolamak için en iyi yöntem hangisidir?

Katılım
26 Nisan 2020
Mesajlar
9.516
Makaleler
49
Çözümler
12
Sağdaki soldaki tüm belgelerimi depoladım. USB bellek içinde duruyor. Birden fazla USB bellekte saklıyorum.

Google One bir kereliğine 500 TL'ye 2 TB alan satın aldım. Aldığıma pişmanım. İçinde 11 GB veri var. 18 Ekim 2025 tarihine kadar sürem var. Bunu değerlendirmek gerekir mi? Zaman bittiği anda benim verilerimi silecekler. Şu anda kullanmıyorum.

Bilgisayarım aşırı yavaş ve kullanmakta çok güçlük çekiyorum. Linux Mint Xfce kurulu ama açılması 1 dakikayı aşıyor. Bir de üstüne donmalar oluyor. 2 GB DDR3 RAM var. Hiç iyi değil yani. Bende kütüphanenin bilgisayarında işlerimi görüyorum. Yeterli geliyor bana kütüphane bilgisayarı. Pek işim yok bununla.

Veri depolama konusunda 2 TB olsa dahi veri depolamak ve paylaşmak istemiyorum. Ne kadar doğru onu bilemem.

Aslında bilgisayarla hiçbir işim yok oyun oynamaktan başka. Lakin PC almak istemiyorum, sadece oyun oynamak için. Telefon yetiyor bana. USB bellekte(3 tane) verilerim duruyor ama bilgisayar olmadığı zamanlarda yetişemiyorum.

Telefon kullanmak zorundayım ama belli bir yere kadar duracak işte. Ne gibi bir alternatif yapabilirim? Google Drive olmaz diyorum. Veya kendime MediaFire gibi bulut depolama ve paylaşım sitelerinde saklasam nasıl olur? Süresi bittiği zaman yeniden upload ederim. Ben bu şekilde düşünüyorum. Herhangi bir hatam var mı?

Fikirlerinize ihtiyacım var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı