Kısıtlamalar geri gelir mi?

Tokiler

Decipat
Makaleler
1
Arkadaşlar, ben ayın 26'sına uçak bileti aldım ve Aydın-Söke'ye gidiyorum yani köyüme, sizce kısıtlamalar geri dönebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, ben ayın 26'sına uçak bileti aldım ve aydın-söke'ye gidiyorum yani köyüme, sizce kısıtlamalar geri dönebilir mi?

Bence bir daha dalga olursa kasım, aralık, Ekim gibi aylarda olur bu yakın zamanda olcağını sanmıyorum 1 ay sonra bizde tatile gidicez ama bizde müneccin değiliz yani oladabilir ama ben sanmıyorum.

Hiç kestiremiyorum ama vaka sayımız gene yükseldi birkaç gün sonra LGS ve YKS var Temmuz'da sinema salonları açılacakmış galiba yanlış duymadıysam 31 Ağustos'ta da okullar açılacakmış @Omagah arkadaşın dediği gibi eğer 2.dalga olur ise bu toplumsal alanlar tamamen açılınca olur gibi.

Vaka artışı söz konusu şu anda artış devam ederse 1-2 hafta daha kısıtlamalar geri dönecektir mutlaka. Fakat şunu unutmayın 1. Dalga bitmedi henüz. Vaka sayımız sıfıra inmedi hiç 2. dalga değil bu.

Vaka artışı söz konusu şu anda artış devam ederse 1-2 hafta daha kısıtlamalar geri dönecektir mutlaka. Fakat şunu unutmayın 1. dalga bitmedi henüz. Vaka sayımız sıfıra inmedi hiç 2. dalga değil bu.

Evet o yüzden 2.dalga ekim gibi bekliyorum konudan birazcık sapmışım ben.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı