Kıskançlığım bana zarar veriyor

Korumak istiyor olabilirsin bu normal, kadında korunmak ister. Her kadın şiddetin olduğu yerde olmak ister ama aynı zamanda onu koruyacak erkek ister yanında.
Çocuğun sapık ve ne kadar pislik olduğunu ben biliyorum ama bilmemle söylemem aynı şey değil maalesef. Elbette öyle bir pislikten korumak istiyorum ama pislik olduğunu söyleyince göstermem lazım bunu da biliyorum. Gözlerimle sınıftaki kıza neler yaptığını neler konuştuğunu biliyorum ama elimde bir kanıt yok. Gelip birisi bana arkadaşın böyle sapık dese ama kanıt gösteremese inanmam. Daha fazla ısrar edersem çocuk hakkında artık iftiraya girecek onun gözünde. Yani el uzatmak isterken kolum kesilecek. Bunu bildiğim için de elimden bir şey gelmedikçe içim bir şeyler yap diyor ama kafam hiçbir şey yapamayacağımı biliyor. Kendimle çok çatışıyorum bu konuda. Sakinleşmek isterken de fazla kahve tüketiyorum zararı da az değil.

Dediklerinizde haklısınız. Dün gece itibari ile ortalıktan çekildim. Kimin kime ne yaptığına göz yumacağım. Kendime zarar vereceğime göz yumarım her şeye daha iyi. Teşekkürler hocam.

Hocam 16 yaşındasınız, ergenlik çağındasınız henüz. Kızın sana gelip sendekileri sil demesi çok normal. Olgun bir şekilde düşünemiyor, aynı şekilde sen de düşünemiyorsun. Bu şekilde bir orta yol bulamazsın, psikologa başvurmanı öneririm. Saçma sapan ergen tripleri kendine zarar vermenden asla önemli değil, kendine kalıcı hasarlar verip birkaç seneye çok pişman olacağın durumlarda kalmak istemiyorsan yapma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı