Kışlık lastik markası tavsiyesi

Lastik modeline göre değişiyor açıkçası. Sevdiği birkaç modeli atarsa ona göre değerlendirebiliriz. Lastiklerin bazıları Paris, Berlin ve İstanbul yolları için olabilirken diğerleri de zorlu köy ya da ufak şehir yolları için iyi olabiliyor. :)

Stabilize ve beton yolda kullandığım oluyor sık sık. Şehre 10 km uzakta bir yerde yaşıyorum ve kar buz oluyor kışları sizin tavsiye ettiğiniz modeller varsa ben bakayım bütçem adet için 3500 maksimum.

Lastik modeline göre değişiyor açıkçası. Sevdiği birkaç modeli atarsa ona göre değerlendirebiliriz. Lastiklerin bazıları Paris, Berlin ve İstanbul yolları için olabilirken diğerleri de zorlu köy ya da ufak şehir yolları için iyi olabiliyor. :)
Lassa iceways 2025 üretimi lastik bakmıştım ben 3250 TL demişti onu düşündüm sadece.

Falken, goodyer, Michelin hepsini kullandım. Beton stabilize yolda Lassa en iyi F/P bana göre, arkadaşımız lastikçiye de danışabilir. Deneyimlerin sonucu söylüyorum o kadar.

Michelin lastikler biraz pahalı ama memnun olmamak zor. Yine de aradaki fiyat farkıyla bir set lastik daha almanız bile mümkün olabiliyor. Performans farkına değip değmeyeceği ve şehrinizdeki performansı kullancının takdiridir.

Goodyear veya Bridgestone ve Sabancı ortaklığı olan Lassa lastiklerine bakılması bence bu bütçede en iyi fikir olur. Şehirde araba kullananlara memnuniyetlerini sormanız da iyi olacaktır. Doğu illerindeyseniz lastikte ucuza kaçmak ya da yanlış lastik almak gerçekten tehlikeli. Yolları bizzat deneyimleyen birisi ne kalitede lastik gerekeceğini iyi bilecektir.

Iceways hakkında pek kötü yorum görmedim ama almadan önce ilinizdeki birisine sormanızı öneririm.

185/65/15 Citroën Nemo için kışlık lastik arayışı içerisindeyim. Bulunduğum bölgede kar, buz ve yağış oluyor. Bu koşullarda önerebileceğiniz bir marka var mı?

Şiddetle Goodyear UltraGrip 8 tavsiye ederim. Yıllardır her arabamda Goodyear kullandım. Beton hariç bir zeminde kullanmadım sorun da yaşamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı