Kit RAM'ler birlikte çalışmıyor

ahmet hakan7736

Decapat
2018 Temmuz'da 16 GB RAM aldım ve gayet mutluydum. Ama geçen hafta RAM'ler anlayamadığım bir şekilde bozuldu. RAM'leri arkadaşımın bilgisayarında tek tek denediğimde çalışıyor. Ancak ikisini birden takınca sistemde 8 GB RAM gözüküyor. RAM'im G.Skill Aegis DDR4 16 GB(8x2) 3000MHz CL16. Ayrı ayrı almadım. Daha sonra RAM'leri kasama geri takınca bilgisayarım açıldı. Tam mutlu oldum derken arkadaşımın bilgisayarı gitti bu sefer de. Kendi eski RAM'ini takınca çalışmadı( HyperX Fury 8 GB 3200MHz). Sadece benim RAM'lerimi takınca çalışıyordu. Daha sonra arkadaşımın kendi RAM'ini her slotta denerken 3. Slotta çalışmaya başladı( normalde 2. Slotta çalışıyordu). Benim bilgisayarıma RAM'lerimi geri takınca çalışmadı. Fanlar dönüyor ışıklar yanıyor ama görüntü gelmiyor. İşlemci fanları bir süre döndükten sonra duruyor(Arctic Freezer 33+). Lütfen yardımcı olursanız sevinirim hepinize iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı