Burasıda iyidir...Buradan almanızı öneririm.![]()
Yeni Amazing Spider Man Cilt 1: Örümcek Evreni 1 & Dan Slott – Konusu ve Fiyatı – 2019
Yeni Amazing Spider Man Cilt 1: Örümcek Evreni 1, Dan Slott tarafından kaleme alınan eser; Marmara Çizgi imzasıyla okurlara sunulmaktadır.Yeni Amazing Spider Man Cilt 1: Örümcek Evreni 1 kitabı, en uygun fiyatlarla Kidega.com’da. ISBN 9786059469531kidega.com
Güvenilir mi hocm ?![]()
Yeni Amazing Spider Man Cilt 1: Örümcek Evreni 1 & Dan Slott – Konusu ve Fiyatı – 2019
Yeni Amazing Spider Man Cilt 1: Örümcek Evreni 1, Dan Slott tarafından kaleme alınan eser; Marmara Çizgi imzasıyla okurlara sunulmaktadır.Yeni Amazing Spider Man Cilt 1: Örümcek Evreni 1 kitabı, en uygun fiyatlarla Kidega.com’da. ISBN 9786059469531kidega.com
Buradan almanızı öneririm.
Evet; kitap alışverişlerimi genelde BKM, Kidega, ve idefix üzerinden yaparım. Hiçbirinde sorun yaşamadım şimdiye kadar, hepsi sorunsuz elime ulaştı. Fakat son BKM alışverişimde 19 adet kitap sipariş etmiştim, 16'sı 4-5 günde hazır oldu, kalanı tedarik sürecinde gözüktü yaklaşık 10 gün boyunca. Sonra o son 3 kitabı iptal edip ücretini iade ettiler.Güvenilir mi hocm ?
Daha önce bir şey aldınız mı ?
BKM sıkıntılı diye biliyorum hocam.Evet; kitap alışverişlerimi genelde BKM, Kidega, ve idefix üzerinden yaparım. Hiçbirinde sorun yaşamadım şimdiye kadar, hepsi sorunsuz elime ulaştı. Fakat son BKM alışverişimde 19 adet kitap sipariş etmiştim, 16'sı 4-5 günde hazır oldu, kalanı tedarik sürecinde gözüktü yaklaşık 10 gün boyunca. Sonra o son 3 kitabı iptal edip ücretini iade ettiler.
Hocam kitap hala gelmedi umarım dolandırılmamışımdır![]()
Buradan almanızı öneririm.
Merak etmeyin, gayet güvenilir bir site. Hangi tarihte sipariş verdiğinizi, siparişin son durumunu vs. söyleyin; fikrimi belirteyim.BKM sıkıntılı diye biliyorum hocam.
Hocam kitap hala gelmedi umarım dolandırılmamışımdır
:d
5 gün olmuş ve kargoya verilmemiş hocam. Ankara'nın merkezindeyim.Merak etmeyin, gayet güvenilir bir site. Hangi tarihte sipariş verdiğinizi, siparişin son durumunu vs. söyleyin; fikrimi belirteyim.
Hala gelmedi müşteri hizmetlerini aradım ürün Kidegea'ya ulaştığı gün kargo çıkışı yapılacağı söylendiTedarik süresi 7 iş günü olarak gözüküyor. Yani aslında bir sorun yok. Fakat içiniz rahat değilse buradan iletişime geçebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.