Kitap 365 güvenilir mi?

Daha güvenilir; PEGEM

Bizzat alışveriş yaptığım bir yerdir...

Buradan almanızı öneririm.
Burasıda iyidir...

Güvenilir mi hocm ?
Daha önce bir şey aldınız mı ?

Güvenilir mi hocm ?
Daha önce bir şey aldınız mı ?
Evet; kitap alışverişlerimi genelde BKM, Kidega, ve idefix üzerinden yaparım. Hiçbirinde sorun yaşamadım şimdiye kadar, hepsi sorunsuz elime ulaştı. Fakat son BKM alışverişimde 19 adet kitap sipariş etmiştim, 16'sı 4-5 günde hazır oldu, kalanı tedarik sürecinde gözüktü yaklaşık 10 gün boyunca. Sonra o son 3 kitabı iptal edip ücretini iade ettiler.

Evet; kitap alışverişlerimi genelde BKM, Kidega, ve idefix üzerinden yaparım. Hiçbirinde sorun yaşamadım şimdiye kadar, hepsi sorunsuz elime ulaştı. Fakat son BKM alışverişimde 19 adet kitap sipariş etmiştim, 16'sı 4-5 günde hazır oldu, kalanı tedarik sürecinde gözüktü yaklaşık 10 gün boyunca. Sonra o son 3 kitabı iptal edip ücretini iade ettiler.
BKM sıkıntılı diye biliyorum hocam.

Hocam kitap hala gelmedi umarım dolandırılmamışımdır
:d

Son düzenleyen: Moderatör:
Tedarik süresi 7 iş günü olarak gözüküyor. Yani aslında bir sorun yok. Fakat içiniz rahat değilse buradan iletişime geçebilirsiniz.
Hala gelmedi müşteri hizmetlerini aradım ürün Kidegea'ya ulaştığı gün kargo çıkışı yapılacağı söylendi :(
Neden Kidegea dediniz ki hocam tatilde okumak için istemiştim :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı