Kitap Önerisi

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hayatımda şimdiye kadar okumaktan daha çok izlemeyi sevdim, bir sürü dizi film izledim. Şimdi okuduğumu anlamayı geliştirmek için ne varsa okumak istiyorum. Beğendiğiniz, efsane dediğiniz kitapları söylerseniz sevinirim.

Bu liste iyi midir? Hayatınızda En Az Bir Kere Okumanız Gereken Başyapıt Niteliğinde 50 Kitap
Listeye bakmadım :D
Ben çeşit çeşit yazacağım şimdi :D.
Dan Brown Cehennem (Bildiğimiz Dan Brown işte)
Stephen Zweig Satranç ve Amok Koşucusu
Stephen King Gece Yarısını 4 Geçe ve Hayvan Mezarlığı.
Jules Verne Esrarlı Ada (Orijinal versiyonu)
John Steinbeck Fareler ve İnsanlar
Agatha Christine Noel Kekinin Gizemi, Doğu Ekspresinde Cinayet, Hercule'un 10 Görevi.
Aklıma şu an gelmiyor daha fazla.

Son düzenleme:
Kardeşim sağlam okumaya başlamak istiyorsan şaheser olan eserlerin biraz daha anlaşılabilirlerini okumak.
1- Hayvan Çiftliği
2- Pal Sokağı Çocukları
3- Otomatik Portakal
4- Satranç
5- Simyacı
6- Kinyas ve Kayra
7- İnsan Ne ile Yaşar?
8- Saatleri Ayarlama Enstitüsü
9- Ölüler Evinden Anılar
10- Yabancı

Bunları okuyun daha sonra daha ağır romanlara geçebilirsiniz. Mesela bir Karamazov Kardeşler efsanedir. Franz Kafka öldüğü zaman başucundaki kitaptır. Ya da Dönüşüm. İnce olmasına rağmen ağırdır. Defalarca okumak lazım. Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği. Buda ağır bir romandır. Dostoyevski’den vazgeçmeyin derim ama.

Bu arada liste güzel bir liste takip edebilirsiniz. Yayınlara dikkat edin ama.

Gün olur asra bedel
İnsan Ne ile Yaşar?
Uçurtma Avcısı
Denizler altında 20 Bin Fersah
Ay'a Yolculuk.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı