Kitap önerisi

oguzhansr40

Kilopat
Katılım
1 Temmuz 2017
Mesajlar
1.638
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Haçker
Merhabalar öncelikle. Ben elimdeki kitapları bitirmiş bulunmaktayım. Yeni bir kitap arayışına girdim. Önümde o kadar çok tür seçeneği var ki hepsinden öneri alıp sıra sıra okumak istiyorum. Bu türleri yazacağım, siz hangi tür ile ilgilenirseniz o türden önerirsiniz. Zaten maddeler halinde olacak. Siz madde sayısını yazıp ona göre öneri sunarsanız daha anlaşılır olur. Şimdiden öneri sunan herkese teşekkür ederim. İstediğim kitap türleri;
  1. Seri Katiller
  2. Fantastik
  3. Dedektiflik (Sherlock Holmes diyecekseniz serisini yazarsanız çok sevinirim. İnternette araştırdım çok farklı şeyler var.)
  4. Bilim Kurgu
  5. Bilgisayar, Yazılım(Bu alanda her şeye açığım. Bilgi öğrenmek değil amacım zaten bu konuda bilgiye sahibim. Sadece içeriklerini merak ettim.)
  6. Teknoloji
  7. Tarih (Öyle genel tarihi anlatan değil de, tanınmış isimleri veya devletleri anlatan kitaplar. Veya eski uygarlıkları, dinleri anlatan kitaplar.)
  8. Gizemli olayları anlatan ve okudukça çözülen kitaplar.
  9. Uzay
 
  1. Bilim kurgu: Metro - Triloji : Glukhovsky, Dmitry: Amazon.com.tr: Kitap
  2. Fantastik: Dune Seti (6 Kitap Takım) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam (Kitapları ayrı ayrı almanızı tavsiye edeceğim, misal serilerden hangisi ucuzsa oradan alın yani toptan almayın. Zamanında 200 liraya geliyordu, farklı yerlerden almıştım 180 TL'ye, yani kâr etmiş olursunuz.)
  3. Fantastik: The Witcher Serisi Kutulu - 7 Kitap Takım : Andrzej Sapkowski, Regaip Minareci: Amazon.com.tr: Kitap
  4. Siyaset/Felsefe: Kara Dörtleme Kutu Set (Ciltli): Biz, Cesur Yeni Dünya, 1984, Fahrenheit 451 : Kolektif: Amazon.com.tr: Kitap
 

Geri
Yukarı