MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #41 Salih METİN dedi: Arkadaşlar düzenli olarak kitap okuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet 3 ayda bir okurum.
Salih METİN dedi: Arkadaşlar düzenli olarak kitap okuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet 3 ayda bir okurum.
LossSantos Megapat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 743 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Nisan 2021 #42 Bilim kurgu, fantastik kitaplara bayılıyorum.
Ybert Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.037 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 21 Nisan 2021 #43 Evet, okurum. Her gün hem de.
differentturk Picopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 481 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2021 #44 Salih METİN dedi: Arkadaşlar düzenli olarak kitap okuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sherlock Holmes ya da bunun gibi sürükleyici macera kitapları okuyorum.
Salih METİN dedi: Arkadaşlar düzenli olarak kitap okuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sherlock Holmes ya da bunun gibi sürükleyici macera kitapları okuyorum.
2 297345 Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 21 Nisan 2021 #45 Tarih ve edebi kitapları daha çok sevmekteyim.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 21 Nisan 2021 #46 3 yıldır düzenli kitap okuyorum diyebilirim.
benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 21 Nisan 2021 #47 Genel kültür ve Roman dışında pek okumuyorum.
Jakes Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 429 21 Nisan 2021 #48 Captain Levi dedi: Hocam kitaba para vereceğime gidiyorum internete o kitabın ismini yazıyorum, oradan okuyorum. Genişletmek için tıkla... Kitabı elde tutup okumanın tadı bi' başkadır ama. Ben de Kasım'dan beridir neredeyse her gün en az 50 sayfa kitap okuyorum.
Captain Levi dedi: Hocam kitaba para vereceğime gidiyorum internete o kitabın ismini yazıyorum, oradan okuyorum. Genişletmek için tıkla... Kitabı elde tutup okumanın tadı bi' başkadır ama. Ben de Kasım'dan beridir neredeyse her gün en az 50 sayfa kitap okuyorum.
Smith Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 428 21 Nisan 2021 #49 Hayır, düzenli olarak okumuyorum ama sevdiğim bir kitap çıkarsa karşıma kısa zamanda bitirmeye çalışıyorum. Fantastik ve polisiye türü romanlar okuyorum daha çok. Fantastik türü kitaplarda o evrene dalmak çok güzel oluyor. Jakes dedi: Kitabı elde tutup okumanın tadı bi' başkadır ama. Genişletmek için tıkla... Yeni basılmış kitabın kokusu çok güzel oluyor ya.
Hayır, düzenli olarak okumuyorum ama sevdiğim bir kitap çıkarsa karşıma kısa zamanda bitirmeye çalışıyorum. Fantastik ve polisiye türü romanlar okuyorum daha çok. Fantastik türü kitaplarda o evrene dalmak çok güzel oluyor. Jakes dedi: Kitabı elde tutup okumanın tadı bi' başkadır ama. Genişletmek için tıkla... Yeni basılmış kitabın kokusu çok güzel oluyor ya.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #50 Maalesef, kitap okuma alışkanlığım hiçbir zaman olmadı. Hayatımda sadece Fasa Fiso (Teoman) kitabını bitirdim. Tabii ben sadece kitap okumuyorum, onun dışında internette birçok yazı, makale vb. okuduğum oluyor ve bu da eksiklerimi biraz olsun gideriyor.
Maalesef, kitap okuma alışkanlığım hiçbir zaman olmadı. Hayatımda sadece Fasa Fiso (Teoman) kitabını bitirdim. Tabii ben sadece kitap okumuyorum, onun dışında internette birçok yazı, makale vb. okuduğum oluyor ve bu da eksiklerimi biraz olsun gideriyor.