Kiwi KCW-1223 şarjlı çırpıcı alınır mı?

wherwismymnd

Centipat
İyi sosyaller, kahveyi, sütü köpürtmek daha yoğun bir kıvama getirmek için bu parmak çırpıcılardan bakıyordum piyasada o kadar fazla var ki hepsi birbirinin yan sanayisi. Migros Online'de bahsettiğim üründe indirim varmış Money ile 199TL ye geliyor sizce almak mantıklı mı? Genel olarak yorumları iyi gördüm ve şarjlıymış.

Sinbo'nun en çok satan 300 küsürlük makinesini aldım ve çöpten farksız. Ufacık gücü yok. Ardından Kiwi'nin bu ürününü aldım ve 1. kademesi bile yeterince iş görüyor. 2. kademesi çok güçlü, 3. kademesi zaten gereksiz güçlü. Fazlasıyla işimi görüyor şu anlık. Yalnız çok şikayet gördüm 5-10 kere şarj edince şarj olmamaya başlıyor diye, ömrü nasıl olur, orasını bilemem.

Sinbo'nun en çok satan 300 küsurlük makinesini aldım ve çöpten farksız. Ufacık gücü yok. Ardından Kiwi'nin bu ürününü aldım ve 1. kademesi bile yeterince iş görüyor. 2. kademesi çok güçlü, 3. kademesi zaten gereksiz güçlü. Fazlasıyla işimi görüyor şu anlık. Yalnız çok şikayet gördüm 5-10 kere şarj edince şarj olmamaya başlıyor diye, ömrü nasıl olur, orasını bilemem.

Kiwi marka ürünlerin de ömrü çok az hocam maalesef ki.

İyi sosyaller, kahveyi, sütü köpürtmek daha yoğun bir kıvama getirmek için bu parmak çırpıcılardan bakıyordum piyasada o kadar fazla var ki hepsi birbirinin yan sanayisi. Migros Online'de bahsettiğim üründe indirim varmış Money ile 199TL ye geliyor sizce almak mantıklı mı? Genel olarak yorumları iyi gördüm ve şarjlıymış.
Kullanıyorum alınır sarjı az gidiyor. Latte art yapmak için kullanıyorum fiyatına göre güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı