Kiwiears.com güvenilir mi?

felisane

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. kiwiears.com üzerinden kiwi cadenza almak istiyorum fakat güvenilir mi? Bu süreç nasıl işler? Görseldeki gibi 26.49USD yapıyor. Gümrükte durumlar ne olur çünkü shippingde tax unpaid yazıyor. Ne kadar gümrük vergisi çıkar ve gümrükte kalma olasılığı var mı? Siteye mail mi atmalıyım? Yardımlarınız için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1756208174496.png
    1756208174496.png
    25 KB · Görüntüleme: 29
Üreticinin kendi sitesi o güvenilir fakat Linsoul'dan almanı öneririm. Üye olursan yine 5 dolar hoş geldin kuponu uygulanacak. Bu site ve Shenzhen Audio adlı siteden ürün alıp da gümrük vergisi ödemeden eline geçenler kişiler var. Ürünü aldıktan sonra mail atıp TC numaranı ve ürünün fiyat etiketini 5 dolar gibi göstermelerini isteyebilirsin kendilerinden.

Üreticinin kendi sitesi o güvenilir fakat Linsoul'dan almanı öneririm. Üye olursan yine 5 dolar hoş geldin kuponu uygulanacak. Bu site ve Shenzhen Audio adlı siteden ürün alıp da gümrük vergisi ödemeden eline geçenler kişiler var. Ürünü aldıktan sonra mail atıp TC numaranı ve ürünün fiyat etiketini 5 dolar gibi göstermelerini isteyebilirsin kendilerinden.
Shenzhenaudio'da kiwi cadenzayı bulamadığım için kendi sitesine baktım fakat yinede güvenilirliğe emin olamadım redditte falanda göremeyince. Linsoul'a mail atıp bilgi alayım teşekkür ederim öneriniz için.

İndirimle 26.49usd olan ürün gümrükte sorun çıkarır mı peki? Fiyatı düşüremezlerse, ürünün indirimsiz fiyatı üzerinden mi gümrükte işlem uygulanır ki indirimsiz fiyatı 31.49usd olan bir ürün bu. Eğer böyleyse nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:
İndirimle 26.49usd olan ürün gümrükte sorun çıkarır mı peki? Fiyatı düşüremezlerse, ürünün indirimsiz fiyatı üzerinden mi gümrükte işlem uygulanır ki indirimsiz fiyatı 31.49usd olan bir ürün bu. Eğer böyleyse nasıl çözebilirim?
Ürünün indirimli fiyatına yani 26 dolara ekstra %60 vergi çıkar eğer yansıtırlarsa fakat gümrük memurları ürün fiyatına göre değil kafalarına göre vergilendiriyor. Senin kulaklığı 10 dolarlık olarak da düşünebilir 30 da 20 de. Kesin bir şey diyemiyoruz ama bedava gelme ihtimali de var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı