Çözüldü Kız arkadaş ile olurken penisin istemsiz sertleşmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
Merhaba, konuyu buraya açmak uygun değil biliyorum ve bunu utanarak söylüyorum biraz kusura bakmayın. Kız arkadaşım ile takılırken veya konuşurken yakınlaşınca ya da uzun süre bakışınca penisim ben istemesem de sertleşiyor ve bunu önleyemiyorum. Halbuki istemiyorum. Mis gibi anı bozuyor. Bunun için ne yapabilirim?

Bu duruma bende maruz kalıyorum 10.sınıfım
Gayet normal bir şey aslında biyolojik olarak.
Ergenlik cağının ilk evrelerindesin benim gibi çoğu kişide var bu olay bir de cinsiyete bakmaz bu olay erkeklerde sertleşme şeklinde olur dişilerde farklı şekilde sertleşme esnasında böyle düşün belki az da olsa rahatlatır muhittini.

Kız arkadaşını, evin müsait olduğu bir zaman evine davet et. Davet etmeden bir iki gün öncesinde hediye falan ver. Ona bağlandığına dair saçma sapan aşk cümleleri kur. Tam zamanın, senin için zor olmasa gerek. Mührü vur geç, kalmaz bir şeyin. Ev müsait olamıyorsa sinemaya en dandik seanstan iki arka koltuk bileti. Cilalar, parlattırırsın. :D
Hocam çocuk 15 yaşında ve sen böyle bir şey mi yazıyorsun??? Neye teşvik ettiğinin farkında mısın? Kendine gel.

Bu iyi bir şey ama sen bilirsin 😀

Gay sanacak seni olum :D
Hadi onu geçtim yakınlaşmak istemiyor musun yani. :D

Gereksiz mesajları silen moderatörlerimizin ellerinden öpüyorum, çok teşekkürler. Minnettarım.
Öncelikle bu durum senin beyninde bitiyor. Kız arkadaşına aşk, sevgi ve temiz bir şekilde düşünceler besliyorsan bu durumun olması çok zor. İlk defa sevgili yapsan bile bu dediğim geçerli. Zaman ile durum düzelir merak etme.

Artı -1 Eksi
Bu senin elinde olan bir şey değil. Cinsel ereksiyon ile alakalı bir durum. Yaşını düşünürsek çok dert etmene gerek yok. Tam işe yarar mı bilmiyorum ama vişne suyu içebilirsin. Hatta özel boxerlar dahi satılıyor bu sorun için :D.

Dostum biraz alakasız ama sen moderatör değil miydin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı