Kız arkadaş karışıklığı

Arkadaşlar bir tane kız arkadaşım var; normal olarak arkadaşlarım sürekli sinirlendiriyor. Sevgili olmayacaksan niye takılıyorsun diye falan ve sinirleniyorum. Ne yapmam gerek? Kız cidden kafa dengi biri ve arkadaş olarak kalmak istiyorum. Beraber yazılıma başladık, oyun oynuyoruz arada ve o işlere girmek istemiyorum. Ne yapmam gerek? Arkadaşlarım çok sinirlendiriyor beni. Ne yapmalıyım?
Bence sorun sizde veya kiz arkadasinizda degil. Bence sorun bir kizla sadece sevgili olmak amaciyla konusuldugunu dusunen arkadaslarinizda. Mesafe koymaniz gerek, veya karsilarina gecip ciddi bir sekilde konusmaniz gerek. Zira bunlari diyenlerin yarin ne diyecegi belli olmaz.
 
Hayır diğer arkadaşlarımla bağımı koparmak istemiyorum ama sinirlendiriyorlar ve biraz zor arkadaş bulup güvendiğim için elimdekileri kaybetmek istemiyorum.
Bırakın koparın hocam bir insan böyle bir fikre sahipse zaten iyi bir kafa yapısına sahip olamaz. Arkadaş bulunur merak etmeyin.
 
Arkadaşlarınıza durumu anlatın. Ayrıca biraz mesafe koymayı düşünebilirsiniz. Ben kötü kişilerle arkadaş kalacağıma yalnız kalmayı yeğlerim. Hem sizin yakın da bir arkadaşınız var. Özgüveninizi toplamak zorundasınız. Arkadaşlarınıza mesafe koyarken de, arkadaş edinirken de. Ben de çabuk arkadaş yapabilen bir insan değilim ama gerektiğinde lafı ortaya koyarım. Bana kötü davranan insanlarla da iletişim kurmam.
 
İşte bende onun için yazdım onları ayıktırmam gerek ama nasıl.
Direkt soyle, "Saka amacli diyorsaniz hoslanmiyorum, yapmayin. Eger ciddiyseniz de bir kizla konusuyorum diye sevgili olmama gerek yok, ona arkadasca deger verebilirim. Bunu anlayamiyorsaniz sizinle isim yok." diyebilirsin. Ben sahsen tam bu sekilde soylerdim. Kendi samimiyetine gore vs. duzenleyebilirsin tabii.
 
Direkt soyle, "saka amacli diyorsaniz hoslanmiyorum, yapmayin. Eger ciddiyseniz de bir kizla konusuyorum diye sevgili olmama gerek yok, ona arkadasca deger verebilirim. Bunu anlayamiyorsaniz sizinle isim yok." diyebilirsin. Ben sahsen tam bu sekilde soylerdim. Kendi samimiyetine gore vs. duzenleyebilirsin tabii.

Deneyeyim bir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı