Kız arkadaşı derslerden daha önde tutuyorum

Merhaba ablalarım abilerim nasılsınız umarım iyisinizdir. Başlıkta da gördüğünüz gibi benim sorunum bu çok seviyorum kendisini ve galiba bu çok sevmem benim her şey de kendimden çok önü önüme koymama sebebiyet veriyor. Sanırım bana gerçekten çok ciddi tavsiye lazım böyle bir şey yaşayan oldu mu? Ne oldu 11. sınıfa gidiyorum fakat onunla hayallerimizde çok büyük ve gerçekten bunların yaşanma olasılığı da çok fazla. 1.5 senedir sevgiliyiz ama birbirimizi 3 seneden fazladır seviyoruz. Yani 8. sınıf sonuda doğru hoşlanmaya başladık. Normalde ortlamanın üstünde bir öğrenci olan ben şu an bayağı düşüşe geçtim. Kendi potansiyelimi gösteremiyorum. Bir tavsiye verirseniz çok mutlu olurum. İyi sosyaller.
İzliyorsunuz saçma sapan dizileri, gerçek hayatı da öyle zannediyorsunuz. 25 yaşında bir ağabeyin olarak sana tavsiye vereyim; o işleri bırak, hayatına odaklan, kendini geliştir, okuluna odaklan. O işler ileride kendiliğinden hallolur zaten.

İzliyorsunuz saçma sapan dizileri, gerçek hayatı da öyle zannediyorsunuz. 25 yaşında bir ağabeyin olarak sana tavsiye vereyim; o işleri bırak, hayatına odaklan, kendini geliştir, okuluna odaklan. O işler ileride kendiliğinden hallolur zaten.

Abi hayatımda hiç dizi izlemedim bu arada ama kendimi geliştirmem okuluma odaklanmam konularında haklısın fakat zaten bunları da aynı şekilde ileridede yapmayacak mıyım yani 25 yaşımdada hem sevgilimle hem okulumu beraber götürmeyecek miyim daha lisede yapamıyorsak orada nasıl yapacağız?

Arada dengeyi kur ve asla gelecek hakkında yüksek ihtimal bile olsa geleceğe güvenme.
Eğer denge kurulamıyorsa zor olsa bile bu işe bir nokta koy.
Ne zaman ''evet oldu bu kesin olur'' dersen o iş başına yıkılır. Geleceğe körü körüne güvenme ve olasılıklara karşı hazırlıklı ol.

11. sınıf hayat kurmak için çok erken.

Konuyu okuyunca bu devirin ne kadar berbat olduğunu tekrar gördüm. Biri sizi sevse yok kariyer yok o yok bu dersiniz sevmese devir şöyle kötü insanlar böyle kötü dersiniz anlamadım. Ders için kızdan ayrılacak kadar da inek olmayın la sevilmek sayılmak adam yerine konmak 3 5 kağıt parçasından önemli. Sağlıklı kaliteli bir ilişkide karşıdaki kişi için herşeyini feda etmeye bile razı olursun bunu yapamıyorsanız ayrılın zaten. İleride iyi kötü her gününüz yalnız berbat geçerse insan ilişkilerinin değerini anlarsınız.

Konuyu okuyunca bu devirin ne kadar berbat olduğunu tekrar gördüm. Biri sizi sevse yok kariyer yok o yok bu dersiniz sevmese devir şöyle kötü insanlar böyle kötü dersiniz anlamadım. Ders için kızdan ayrılacak kadar da inek olmayın la sevilmek sayılmak adam yerine konmak 3 5 kağıt parçasından önemli değil. Sağlıklı kaliteli bir ilişkide karşıdaki kişi için her şeyini feda etmeye bile razı olursun bunu yapamıyorsanız ayrılın zaten. İleride iyi kötü her gününüz yalnız berbat geçerse insan ilişkilerinin değerini anlarsınız.

Ağzına sağlık hocam.

Her lise aşkı birbirini karşılıksız sever, gelecekle ilgili planlar yapar, bu planlar o kadar büyüktür ki evliliğe hatta bebelerinin ismine kadar düşünürler bla bla bla. Lise bitince ya birbirine selam vermezler ya da biri Van'da, diğeri İzmir'de falan okur.
Kısaca boş boş işlerle uğraşmayın, zaten hayatının merkezine sevgilisini koyan adamlar hiçbir kadına çekici gelmez, muhtaç ezik gibi görünürsünüz. Lisede hiç kız arkadaşım olmadı ancak lisede yediğim içtiğim ayrı gitmeyen hiçbir erkek kankamla da görüşmüyorum şu an. Bunların hepsi gelip geçici şeyler. Ha bir de sen kazanamayıp kız üniversite kazanırsa, kız yeni ortama girdiği gibi yüksek ihtimalle senden ayrılır.

Konuyu okuyunca bu devirin ne kadar berbat olduğunu tekrar gördüm. Biri sizi sevse yok kariyer yok o yok bu dersiniz sevmese devir şöyle kötü insanlar böyle kötü dersiniz anlamadım. Ders için kızdan ayrılacak kadar da inek olmayın la sevilmek sayılmak adam yerine konmak 3 5 kağıt parçasından önemli. Sağlıklı kaliteli bir ilişkide karşıdaki kişi için herşeyini feda etmeye bile razı olursun bunu yapamıyorsanız ayrılın zaten. İleride iyi kötü her gününüz yalnız berbat geçerse insan ilişkilerinin değerini anlarsınız.
Kendi fikrimiz ve kendi düşüncemiz.

Bu dediğin sadece fimlerde olur reis. Sevdiğin için her şeyden feragat edersen sevdiğin kişi ''adama bak be beni ne kadar çok seviyorum, aşkımmm'' demek yerine bilinçaltından ''adama bak bana tapıyor resmen, muhtaç bana'' diye düşünür ve sana saygısı kalmaz. Sen kız için her şeyini değiştirirsin, kız da seni değiştirir. Olay bu kadar basit aslında.

Kızı al birlikte ders çalışın. Ben eğer mutluysanız ayrılın demem. O da istekliyse vaktinizi ders çalışarak harcayın en azından faydalı olur yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı