Kız arkadaşı derslerden daha önde tutuyorum

Birbirinizi motive etmeye çalışın. Birlikte test çözün, kütüphaneye gidin. Kızdan falan ayrılayım deme öyle bir anlık gaza gelip hayatın kayar. Daha da kötü olursun. Sevgilin de ders çalışmaya razı ise gidin çalışın. Hatta mesela bir hedef koyun atıyorum 100 soru çözeceğim en az 60-70 doğru çıkartacağım gibi. Sözü tutarsan kızla yemek ısmarla. Maddi durumun el verirse bu tür etkinlikler hem ilişkine hem de eğitimine yararı olur.

O işler ileride kendiliğinden hallolur zaten.

Hiçbir şey kendiliğinden olmuyor be hocam. Bazı istisna durumlar hariç ben hiç görmedim öyle bir şey. Kendim de deneyimledim olacak gibi değil yani.

Screenshot 2025-12-08 195403.png

Muhteşem bir olasılık için hayatınızda yiyeceğiniz ekmeğin kalitesini, ileride evleneceğiniz kadının kendisini ve gelecekteki çocuğunuzun yaşayacağı kaliteyi çöpe atmak isterseniz buyurun.

%2'lik bir kumarı oynayacaksanız başarılar, 37 veya 38 sayılık bir rullette sayıyı tutturma olasığınız çok daha fazla.

Olasılığı vesaire geç, buradaki şeyler tecrübe. Biz de aynı hayalleri, rüyaları kurduk. Sonuç olarak olmuyor güzel kardeşim, bu kadar düşük bir ihtimal için değmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı